21-12-08

Kerstcorrida Izegem

Mijn weekend was een weekend vol sportieve momenten. Zaterdag liep mijn zoetje een halve marathon, hij was niet zo tevreden, maar we weten de oorzaak. Hij heeft een virus op zijn stembanden en je kent hem hij wou kost wat kost toch lopen. Voor mij heeft hij schitterend gepresteerd en ben fier op hem.

Zondagmorgen vertrokken we vroeg richting Oostende, daar moest de stand klaar staan tegen 10.30 voor studio Brussel.Nike had de loopband en schoenen en nike plus voorzien. Daarna gingen we vlug naar huis iets eten en dan gaan supporteren richting Deerlijk. Koentje Naert won knap de 5 km in een super tijd! Maarten Verhelst was tweede. De aankomst van de 15 km hebben we niet meer meegemaakt want ik was van plan om 17.30 in Izegem te lopen. Dus wij richting Izegem. Ik wist al dat Natalie Tijtgat er ging zijn. Toen ik aankwam was Christa Noyez , Gwendolien Sierens, Febe Vermeulen,... aanwezig. Ik was van plan eens snel te starten , dat is me dan ook gelukt! De overwinning ging niet voor mij zijn dat wist ik al van voor de start. Maar ik liep een goede wedstrijd en werd 2de na Natalie Tijtgat! Ik wil Jef Kerremans bedanken voor zijn steun tijdens de wedstrijd! Eveneens mijn tante en oom die kwamen supporteren! Alsook mijn trouwe supporters mama, papa en mijn zoetje! Tevreden kijk ik terug op de wedstrijd. Nadien zag ik nog Gwendolien en die had op haar Garmin 6 km, als ik dat hoorde was ik zeker tevreden ik haalde dan een gemiddelde van 14.8 km.Tijd moet wel nog stuk sneller in 2009! Nog één wedstrijd in 2008.

Ik wil iedereen een Zalig Kerstfeest wensen en geniet er allemaal maar van!

 

22:25 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Snel... ...had je inderdaad gestart. Je hebt een mooie wedstrijd gelopen. Ik vond het een gezellige wedstrijd. Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 21-12-08

schitterend Na een lang jaar met veel wedstrijden loop je toch nog een zeer mooie wedstrijd!Er kunnen er dat niet veel zeggen dat ze een gans jaar op een hoog niveau lopen;proficiat en doe zo verder!Ik wens je (en familie) een gezond en sportief 2009 toe!

groetjes

Gepost door: Johanbeton | 22-12-08

proficiat tweede worden na nathalie is zeker een succes, maar de rest voorblijven een nog groter. waarschijnlijk loop je in tielt of winkel, kan je dan nog eens aan het werk zien, is al een tijdje geleden.
groetjes, patje en stef

Gepost door: patricia | 22-12-08

wat een prestatie tweede worden na natalie, dat is supper

Gepost door: anja | 22-12-08

Jiehaaaaaaaaa.... .... ja ja en snorren dat je weer deed !!! Chapeau voor je knappe 2e plaats . Leuk je terug te zien en voor jou ook een spetterend 2009 toegewenst. Je bent een bijoux xxx...
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 22-12-08

1° dame na Nathalie is inderdaad al een hele prestatie. 'k Zou ook tevreden zijn

Gepost door: cremke | 22-12-08

2009 Je hebt dat weer schitterend gedaan.

Een fantastisch 2009 toegewenst en dat we mekaar nog veel mogen tegenkomen op loopwedstrijden!!!

Gepost door: sandra | 22-12-08

Tweede worden na Natalie is al een overwinning zich denk dat je zeker tevreden mag zijn over het voorbije jaar je hebt zeker vorderingen gemaakt,en dan duimen voor 2009 dat het nog beter mag zijn.

Gepost door: Bart | 23-12-08

Proficiat BEdankt=)! Jij ook trouwens, het was inderdaad een weekend waar atletiek de klok sloeg!
Misschien tot in Tielt, ik ben nog niet zeker dat ik meedoe, ik moet nog alles eens herbekijken want na gisteren Run For Life ben ik wat in tijdsnood geraakt:p!
grtz x

Gepost door: koen | 23-12-08

Goed gelopen Je bent goed bezig,doe zo verder.Je hebt knap gelopen in Izegem.

Gepost door: anita | 23-12-08

erg knap gedaan een mooie prestatie en een 2de plaats na Natalie,is een dikke proficiat waard!!!!!
prettige feestdagen en een gelukkig,sportief en blessurevrij 2009 en ook voor Johan natuurlijk,mijn streekgenoot!
grt
Patrick
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 23-12-08

De commentaren zijn gesloten.