28-12-08

Kerstcorrida te Tielt Ladies run

Op vrijdag 26 december vertrokken we richting Tielt samen met mijn ouders en zoetje. De dag voor Tielt trokken we samen met enkele vrienden richting het Kerstbal in Wevelgem en we feesten daar tot in de vroege uurtjes, we zaten pas rond 5 u in ons bedje. Gelukkig konden we wat uitslapen tot rond de middag. Maar toch vol goede moed gingen we richting Tielt. Eerst was het aan de beurt van mijn zoetje. Bij hen won Ruben Vandevelde met een ruime voorsprong, knap gelopen! Mijn zoetje was 3 de na een jongen die we niet kenden! Een goede wedstrijd liep hij!

Daarna was het mijn beurt, ik hoopte op een mooie plaats en betere tijd dan vorig jaar! Maar terug was een sterk deelnemersveld in Tielt. Maar dit liet ik niet  aan mijn hart komen! Een goede start en vertrokken waren we voor 5,4 km. Langs de zijkant van het parcours had ik overal heel veel supporters en dat gaf me een heel goed,plezant en warm gevoel. Al gauw liep ik op plaats 13, maar helaas liepen er mij nog 2dames voorbij! Zo eindigde ik als 15de dame en in een tijd van 21 '42". En dat 1 minuut sneller dan vorig jaar!Lachen Als ik dat vernam was ik natuurlijk heel tevreden! Ik heb mijn laatste wedstrijd van 2008 zeer goed gelopen! En kan met een goed gevoel richting 2009! Ik heb een enkele doelen voor 2009 maar die hou ik nog wat geheim Knipogen.

Van harte bedankt aan alle supporters om in de koude te staan!

Foto's volgen nog!

22:01 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Chapeau... ... ik zag je voorbij vliegen jong !!! Ik schreeuwde mijn longen bijna uit het lijf !!!µ
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 29-12-08

Proficiat amai. 1 minuut sneller dan vorig jaar in die koude is wel héél goe gelopen hé. Dat belooft voor volgend jaar. Succes in 2009 voor u en gans uw familie.
Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 29-12-08

proficiat lies, annick en ik wensen je een zeer goed 2009 toe en dat je nog mag verbeteren zoals in geheel 2008.

Gepost door: lieven | 29-12-08

De commentaren zijn gesloten.