11-01-09

Druk wedstrijdweekend

Jaarlijks getrouw gaan we met ons gezin richting Lombardsijde, dat is niet echt een parcours voor mij, maar toch ga ik heel graag naar deze wedstrijd. Zoals ieder jaar koos ik er voor de 5 kilometer. Al van voor de start wist ik dat winnen niet ging lukken, want de sterke veterane Inge Adam stond aan de start! Eveneens zag ik Kim Vandewaetere. Voor de start zat ik te dromen van een top 3. Van bij de start ging ik er snel vandoor in het spoor van Inge, maar helaas is die nog wat te snel. Ik liep dus onmiddellijk in positie 2 en wou dat zeker en vast volhouden, maar het zand kwam nog en de duinen, maar ik voelde me goed en bleef ervoor gaan. Met ongeveer nog een grote kilometer te lopen, na de duinen enzo, kon ik zien dat mijn voorsprong op Kim groot genoeg was om veilig te finishen als 2de. Ik kwam dus als 2de aan in een tijd van 21'12". Heel tevreden want toen ik thuiskwam zag ik dat ik 1'30" sneller liep dan vorig jaar! Mijn zoetje liep de 10 kilomter iets later en hij eindigde zeer sterk 2de na Frederic Colpaert.

Zondag zaten mijn zoetje en ik lang te twijfelen of we richting Aalst zouden vertrekken of niet. Maar je kent ons we kunnen het niet laten en zo geven we steun aan mijn schatje zijn club.Want eendracht aalst richtte de wedstrijd in. Ik koos eens voor het snelle werk, 3 kilometer, dit wat ter voorbereiding van de crossen. Ik had een vlugge start en hield dit tempo vol, met toch wat spierpijn van gisteren maar ik liet me niet kennen, ik eindigde als eerste dame in een tijd van 11'32". Mijn eerste overwinning is dus binnen voor 2009! Iets later ging mijn zoetje van start op de 6 kilometer, al gauw zagen we dat het een duel ging zijn tussen zijn clubmakker Kim Barbe en hij. Maar het was helaas altans voor mijn zoetje, Kim die een kleine voorsprong had, vandaag was hij iets te sterk. Maar na de wedstrijd vernam ik van Kim dat mijn zoetje het hem niet gemakkelijk heeft gemaakt! Davy was dan ook heel tevreden na zijn zware wedstrijd van gisteren! Hij was dit weekend 2 maal 2de.

Ik kan héél tevreden terugblikken op mijn eerste wedstrijdweekend van 2009! Een veel betere tijd dan vorig jaar en een overwinning! Nu terug een eindje goed doortrainen dat de conditie versterkt!

Proficiat aan mijn zoetje voor dit weekend! En eveneens proficiat aan Nathalie Tijtgat met haar overwinning op de 6 kilometer en bedankt voor de foto's!

DSC03514-1

DSC03516-1

21:27 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Dag grote zus,
Proficat met je 1e en 2e plaats van dit weekend. Een dikke proficiat!
Oh, super dat je komt naar Ieper!
Ga je er zijn tegen mijn wedstrijd ook?
Loop je ook mee?

Dikke kus,
Kleine zus x

Gepost door: Layla | 11-01-09

Mooi Mooie tweedaagse heb je gelopen Lies. Proficiat hoor. Vandaag heb je sterk gelopen...en zo zonder opwarming. Ik zou geen twee dagen na elkaar zo goed kunnen presteren. En Davy is blijbaar al in goeie conditie.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 11-01-09

Jeezes....... ... da begint al goed het jaar voor U !!!! Ne dikke profifciat voor je puike prestaties !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 12-01-09

dikke proficiat Wat een jaar inzet, 2 wedstrijden en onmiddellijk zo goed zeg een 2 de plaats en een overwinning

Gepost door: anja | 12-01-09

Je blijft de ene .... ....na de andere PR-verbetering uit je hoed te toveren . Je komt dichter en dichter in de buurt van de toppers . Doe het goed op de crossen .

Gepost door: Kristien & Ivan | 12-01-09

Superweekend he :) je hebt 2009 zeer goed ingezet he zoetje, eens sneller lopen en een overwinning, zou zeggen op naar de volgende he :)
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 12-01-09

beter en beter Nen dikke proficiat, een beloning voor je blijvende inzet en doorzetting.

Gepost door: sandra | 12-01-09

gevuld weekend de conditie moet goed zijn, direct 2 wedstrijden na elkaar. heb nog nooit lombardsijde gelopen, die duinen zie ik niet zo zitten. en de dag erna opnieuw vlammen, super gewoon.
ook het ventje is in topvorm, de podia zullen weer niet bij te houden zijn.
groetjes, patje en stef.

Gepost door: patricia | 12-01-09

proficiat wat een mooi weekeind, een 2 de plaats en een overwinning, zou dat ook graag kunnen

Gepost door: lisa | 14-01-09

De commentaren zijn gesloten.