25-01-09

Sportfiguur 2008

Vrijdagavond 23 januari was het de verkiezing voor sportfiguur bij de recreanten van Wevelgem alsook de sportfiguur bij de competitieven.

Ik had me een tijdje terug ingeschreven voor de trofee van sportfiguur bij de recreanten. Onze opdracht was zoveel mogelijk resultaten tijdens het seizoen 2007-2008 en krantenartikels in te dienen. Ik had een sportdossier aangemaakt. Maar toen was het de opracht van 25 strenge juryleden om te stemmen en de kandidaten te beoordelen. Op voorhand kreeg ik al bericht dat ik bij de laatste 3 genomineerden was.

Maar vrijdagavond omstreeks 19.30 begon de avond, en het kwam plots heel spannend want op de powerpoint verscheen sportfiguur bij de recreanten wordt .... . Mijn ouders en zoetje waren aanwezig en ook heel wat clubmakkers. Toen ik dit zag staan op het scherm begon mijn hartje plots heel veel sneller te slaan. Ze toonden een foto van mij op powerpoint en vertelden heel wat over mijn voorbije jaar.

Met het trommelgeluid maakte Louis De Pelsmaker de winnaar bekend. En ja hoor het was mijn naam Lies Deruddere. Ik was echt overgelukkig! Mijn vreugde kon niet op! Voor mij is dit echt een hele eer. Toen mocht ik een interview gaan afleggen bij Louis en kreeg mijn trofee van onze schepen Lobke Maes.

Zo volg ik mijn eigen vader op. Papa heeft nog enkele malen sportfiguur van Kuurne geweest.

Nogmaals bedankt aan iedereen die mij het voorbij jaar gesteunt heeft! Ik zal geen namen noemen zo vergeet ik zeker niemand! En ook aan de jury die voor mij heeft gestemd! En in me gelooft! Uiteraard zal ik mijn uiterste best doen om terug te schitteren in 2009.

artikel

22:28 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Sportfiguur Helemaal verdiend: van harte proficiat!! Je hebt een schitterende jaar gelopen en het ziet ernaar uit dat dit jaar nog beter wordt!!

Gepost door: sandra | 25-01-09

proficiat Proficiat met je verkiezing! Gezien de progressie die je blijft maken, is de winnaar van volgend jaar ook al bekend...

Gepost door: harmsie | 26-01-09

Een hele dikke proficiat Proficiat zoetje met uw bekroning van uw mooi jaar, ik ben er zeker van dat je dit jaar terug opnieuw een mooi jaar zult hebben met mooie en sterke prestaties, je bent zeer goed bezig, doe zo voort en op naar de volgende :)
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 26-01-09

goed zeg een grote proficiat, had ik het geweten kwam ik af zat in Moorsele, zo een mooi seizoen 2008 dat verdiend je

Gepost door: anja | 26-01-09

We kijken al uit ... naar het artikel in het Nieuwsblad . Mooi gedaan hoor zo'n dossier voor sportfiguur . Ze hebben een goede keuze gemaakt . Het zal ook wel een stimulans zijn om nog verder te werken . Wie weet welke mooie overwinningen er nog uit de bus zullen vallen . Het volgende is misschien een stripverhaal.....

Gepost door: Kristien & Ivan | 26-01-09

Proficiat... ...met uw titel van sportfiguur. Als dit geen erkenning is.

Gepost door: natalie | 26-01-09

Dikke proficiat Hallo zusje!
Proficiat met deze mooie titel.
Het is wel verdiend.
Weetje nog, toen je begon lopen en waar je nu bent. Dat weet ik heel goed en jij denk ik ook!
(denk aan: Langemark ;) Ons geheimpje!!)
Dikke kus,
je kleine zus!

Gepost door: Layla | 26-01-09

SUPER !!!!! Enwel si ... das nu ne keer echt welverdiend !!!
Ne dikke proficiat BV .
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 26-01-09

proficiat en hopelijk win je hem nog vele malen !

Gepost door: lorenzo | 28-01-09

een beetje laat maar toch een dikke proficiat met deze trofee. Nu kan je papa niet meer " stoeffen " met zijn trofee ! Je staat op gelijke voet ! Prachtig seizoen gelopen met een mooie beloning !

Gepost door: wim | 29-01-09

De commentaren zijn gesloten.