01-02-09

Uitreiking en start OLC

Vrijdagavond werd ik gehuldigd voor mijn overwinning in het eindklassement van het Oostends Loopcriterium 2008. Mijn zoetje was eveneens overwinnaar bij de seniors heren en mijn papa werd 2de bij de veteranen.

Zondagochtend ging dit criterium terug van start in het Sas. Voor de start zag ik dat er al een sterk deelnemers veld aanwezig was bij de dames o.a. Veerle D'Haese, Ria Thienpont, Natalie Tijtgat, Veronique Coenen, Inge Adam en Heidi Hertveldt,Kim Vandewaetere en Chris Peeters en nog enkele sterke dames. Ik hoopte op een mooi resultaat maar het was afwachten en zeker met het koude weer.

Van bij start was ik zeer goed weg, maar al snel was duidelijk dat het koude weer me last ging geven van mijn spastische luchtpijp. Ik liep in het spoor van Inge Adam en kon dit een hele poos volhouden. Maar halfweg kreeg ik meer en meer last van adem tekort, en voelde dit in mijn tempo en moest helaas gas terugnemen want de benen kwamen zwaar. Zo eindigde ik toch knap als 7de dame en 5de senior en zat kort bij Heidi Hertveldt, die in Lombardsijde haar goede conditie bewees op de 10 kilometer. Ik liep de 6.9 km in 27'47", dit aan een gemiddelde van 14,9 km/u.

Mijn zoetje liep van start tot aankomst aan de leiding. Hij eindigde enkele seconden voor Dieter Brouckaert.

Zo hebben we terug beide een schitterend weekend gehad, dit met de huldiging en een onze goede prestatie.

 

17:27 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Knap gelopen hoor Lies. Elk jaar beter en beter. Goed zo.

Gepost door: natalie | 01-02-09

Knap... ... goed gelopen daar in Oostende. Proficiat meiske.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 02-02-09

goede start Het seizoen is weer goed gestart ! Welke trofee zal er dit jaar gewonnen worden ! Proficiat met de goede prestatie in een sterk deelnemersveld !

Gepost door: wim | 02-02-09

goed hey lies,
je hebt een prachtige wedstrijd gelopen.
bij zo een koude heb ik ook altijd last van mijn adem.
bij mij zal het een weekske rust zijn.ben geveld door de griep.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 02-02-09

prachtig goed gelopen, in zo een koude weer en nog zo een mooie plaats + tijd. Het seizoen is terug goed begonnen, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 02-02-09

Mooi mooi, je hebt terug super gelopen, dit ondanks de last aan uw ademhaling, ben fier op jou. Dan vrijdag uw eindoverwinning mogen vieren, was leuk u daar te zien staan, ben fier op jou. Op naar de volgende :)
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 02-02-09

Mooie uitslag .. je blijft regelmatig de lijsten aanvoeren . Ja en die koude zal wel niet blijven duren zeker .. plots zullen we dan verbrandingsverschijnselen meemaken . En zweten dat het in beekjes langs ons voorhoofd loopt ! Maar toch zul je blijven winnen .

Gepost door: Kristien & Ivan | 05-02-09

De commentaren zijn gesloten.