08-02-09

Mijn eerste cross van het nieuwe seizoen

Voor ons was het een sportief weekend! Zaterdag gingen mijn zoetje en ik richting Ninove daar moest hij het Provinciaal Kampioenschap lopen voor zijn club Eendracht Aalst. Mijn schatje deed dit heel goed en was zo knap 8ste! Na een mooi deelnemersveld! Ik was héél blij hiermee!

Zondag was het dan aan mijn beurt, het nieuwe seizoen ging terug van start bij de Vrije Sporters. De eerste cross was voor ons de parkloop in Dadizele. Ik wou eens de conditie testen zo gezegd zo gedaan. Van bij de start ging ik er razend snel van door met Charline, ik ging een kleine ronde mee met haar en ik zag dat ze verwonderd naar me keek omdat ik volgde. Toen versnelde ze en dacht ik bij mezelf, Liesje niet doen, loop voor een prachtige tweede plaats! Ik bleef gas verder geven en had een goed gevoel tijdens de cross. Het was een parcours met veel afwisseling en hellingskes. Ik liep met een héél goed gevoel en ben zeker tevreden over de cross, ik voelde dat ik terug wat beter liep dan vorig seizoen! Zo kwam ik knap als 2de dame over de streep. En liet ik Kim Vandewaetere en Annick Delaere na mij.

Ik wil zeker en vast alle supporters bedanken! Namen wil ik niet noemen zodat ik niemand vergeet! Het gaf me kippenvel! We kunnen spreken van een geslaagd weekend!

Enkele personen wil ik nog eens extra vermelden dat zijn mijn ouders en mijn zoetje. Bedankt om in me te geloven en mij zo te steunen! Zonder jullie zou dit niet lukken! Bedankt!

 

DSC03591

 cross

DSC03604

DSC03606

21:17 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

2e Enwel je ging goed mee... ik dacht ze zal zich niet laten kennen !!! En je hebt een prachtige 2e plaats behaald en dit voor je 1e cross dit jaar !!
Grtzzz xxx Gwen.

Gepost door: Gwen | 08-02-09

Proficiat Ik heb je niet zien lopen, ik stond toen te bibberen aan de startlijn. Knap gelopen, ik had niet anders verwacht, proficiat!!!

Gepost door: sandra | 08-02-09

Knappe wedstrijd hoor Lies...de afstand is met jou snelheid ideaal hé. Goed zo.

Gepost door: natalie | 08-02-09

proficiat.. met je tweede plaats, wat een prachtige wedstrijd heb je gelopen

Gepost door: anja | 09-02-09

Prachtig gelopen Ben zeer fier op jou lieverd, je hebt super gelopen, zeer knappe cross gelopen.
Op naar de volgende zou ik zeggen.
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 09-02-09

Waw ... zo'n mooi podium met blitse kleuren . In Jabbeke moesten ze via wat balen stro op een kar klauteren . Je hebt dat goe gedaan . Kan geloven dat Charline raar keek . Ze is nie gewoon om tegenstand te krijgen . Doe gewoon op je elan verder .

Gepost door: Kristien en ivan | 09-02-09

proficiat!! hey lies! al een tijdje geleden dat ik iets liet horen. sorry sorry sorry!! Een heel dikke proficiat met je behaalde resultaat en ook met je prachtige bekroning in wevelgem! Op de site van de VAD staan er nog meer foto's waar je in volle actie bezig bent!! Veel groetjes

Gepost door: Delphine Naessens | 09-02-09

Wil je meelopen? Dag Lies

Een onorthodoxe manier om je te benaderen, maar op je blog vind ik geen contactformulier of mailadres.

Ik heb een voorstel/vraag voor jou: ik werk voor Talking Heads en we zijn bezig met een leuke blogactie voor Nike waarbij we active runners inschakelen. Jij bent exact wat ik zoek: een bloggende loper die ook nog eens met Nike loopt.

Meer uitleg kan ik je geven via mail. Mail me als dit je iets lijkt.

Met vriendelijke groeten

Sofie Verhalle

Gepost door: Sofie | 11-02-09

De commentaren zijn gesloten.