18-03-09

Nike Persconferentie te Brussel

Zoals jullie al konden lezen deed ik mee via Talking Heads met een challenge vrouwen tegen mannen en wat dacht je de vrouwen wonnen natuurlijk. De tweede challenge ging dit weekend van start tot 19 april, ze hebben de challenge zo gemaakt dat An van Elsen zal meelopen met de dames tegen de heren en dat wil zeggen tegen haar eigen man Gunther. Ik kreeg de uitnodiging om dinsdag 17 maart aanwezig te zijn op de persconferentie te Brussel in het Jubelpark, ik vond dit een reuze idee en had verlof genomen! Ik keek enorm uit naar dit moment, An van Elsen was er Elodie en Olivia van het Belgisch team 4 x 100. En natuurlijk héél veel pers en media! Ik zag ook voor de eerste maal iemand van de blogsters en dat jess, ik was blij dat ik haar zag. Helaas had ik het wat druk zodat ik niet zoveel tijd had voor haar. Mensen die ons kennen weten ze dat Nike heel nauw aan ons hartje ligt en dat we altijd klaarstaan om te helpen, dat was dinsdag ook het geval! Ik kreeg dan ook de verantwoordelijkheid om een parcourtje te zoeken om eventjes te lopen met de dames o.a. an, elodie, olivia, onze jess,... en veel mediamadammen.

Nu is het de bedoeling om zoveel mogelijk dames te vinden en mee te lopen. En als ultime uitdaging is het samen de 20 km van Brussel te lopen. Het was een heel leuke ervaring en heel tof moment! Bedankt voor de uitnodiging.

Ook wil ik Nike bedanken voor alles! En iedereen die me steunt. Jess bedankt voor de ontmoeting! Ik verlang tot ik de andere blogsters eens zie.

P1111045

P1111047

 

21:11 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jammer dat ik moest werken maar fijn dat jullie met 2 van de 5 blogsters konden gaan.
Hopelijk zie ik je zondag op de training in Brussel.

Gepost door: georgina | 18-03-09

De commentaren zijn gesloten.