22-03-09

Kasseiloop te Eernegem 9 km

Zaterdag was het terug de eerste wedstrijd van het Houtlandcriterium. Ik koos er terug voor om in Eernegem van start te gaan, het is een aangename wedstrijd en liep er al sinds enkele jaren een goede wedstrijd. Mijn zoetje,mijn papa en ik gingen er van start. Het was een aangenaam weertje om te lopen en ik kon er mijn nieuwe kledij en schoenen aantrekken. Eenmaal aangekomen in Eernegem zag ik toch grote concurrentie o.a. Liesbeth Pollentier,Charline Vanneste, Charlotte Vandewalle, Annelies Deketelaere, Ria Thienpont, Natalie Pluvier,... . Ontspannen ging ik richting start. Papa beloofde me om bij mij te lopen.

Eenmaal gestart liep ik in een goede positie, in een groepje met o.a. Annelies Deketelaere, Charlotte Vandewalle en enkele heren. Papa liep mooi bij me. Na de doorkomst van een kleine ronde, voelde ik me super en deed ik teken naar mama het gaat heel goed. Bij het ingaan van de eerste grote ronde moest Charlotte afhaken en versnelde Annelies, even ging ik mee met Annelies maar liet ze gaan. Het was tenslotte nog 2 grote ronden. Op het einde van de eerste grote ronde kwamen we er terug dichtbij  en gingen we er voorbij. Bij het ingaan van de 2de grote ronde bleven we ons tempo lopen en bleef het gaatje hangen. Zo eindigde ik knap als 5 de dame en 3de senior en in een tijd van 35'40" dit ongeveer 1'50" sneller dan vorig jaar. Heel tevreden kijk ik terug op deze wedstrijd! Het was een super dag en had een heel goed gevoel!

Mijn zoetje liep een goede wedstrijd, hij was knap 3de. Na een heel sterk lopende Alexander Diaz, knap gelopen Alex! En Dieter Brouckaert! Even vermelden dat Glenn Vermander een heel sterke wedstrijd liep en knap als 11de eindigde! Proficiat. Iedereen was tevreden over de sportnamiddag en gelukkig keerden we laat terug na huis!

Hieronder uitslag top 10 dames.

1. Liesbeth Pollentier   33'06"    6. Annelies Deketelaere 36'17"                       

2. Ria Thienpont    33'15"          7. Charlotte Vandewalle   36'18"

3. Nathalie De Clercq   34'03"     8. Els Inghelbrecht   36'33"

4. Charline Vanneste   34'15      9. Nathalie Pluvier 37'23"

5. Lies Deruddere   35'40"         10. Krista Noyez 38'28"

Deze ochtend vertrokken we dan vroeg richting Brussel om er training te geven ter voorbereiding van de 20 km van Brussel. Papa, mijn zoetje en ikzelf mochten een groep begeleiden! Deze trainingen vinden 5 maal plaats in het Park van Laken. Men start om 10.30 en kan kiezen tussen 5, 10 en, 15 ( In april). Het is een mooi parcours ter voorbereiding! De volgende data zijn 29 maart, 19 april, 3 mei en 17 mei! Allen daarheen!! Just do it with Nike!

papa en lies

davy

groepsfoto

 

21:27 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Kasseiloop Amai, jij hebt dit jaar nogal vooruitgang geboekt. De eerste kleine ronde heb ik in jouw buurt gelopen maar toen moest ik jullie groepje laten gaan. Dat belooft voor de toekomst!

Gepost door: harmsie | 22-03-09

Knap gelopen hoor. Proficiat.Als ik zie wie je allemaal achter u laat...chapeau.

Gepost door: natalie | 22-03-09

super ben blij voor je dat je een goede wedstrijd hebt gelopen. Geen paniek, je zal er dit seizoen wel weer staan, zelfs sterker. Mooi van je papa dat hij tempomaker speelt. Tot zaterdag !

Gepost door: wim | 23-03-09

Echt knap gelopen, ben super fier op jou, je hebt zeer goed gelopen, ging al blij zijn da je dezelfde tijd als vorig jaar liep, maar je liep dan nog eens 1'50" sneller, ben echt jaloers :)

Gepost door: Stiepi | 23-03-09

Ola.... ... welke vitamientjes neemde gij ??? Ge zijt gelijk ne sneltrein jong...
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 23-03-09

waw echt super goed gedaan meid! tot zondag!

Gepost door: Jess | 23-03-09

sterk Schitterende tijd!!!! Heel sterk, proficiat!

Gepost door: sandra | 23-03-09

DIKKE PROFICIAT MET JE SUPERPRESTATIE IN EERNEGEM!! Doe zo voor!

Gepost door: Nathalie | 23-03-09

mooie tijd wat een pracht tijd, je seizoen is goed begonnen, dikke proficiat

Gepost door: anja | 24-03-09

sterk gelopen, Lies!

als je zo voort doet, staat er je een mooi seizoen te wachten !

liefs, Charlotte x

Gepost door: Charlotte | 25-03-09

De commentaren zijn gesloten.