30-03-09

1 ste Noordzeeloop een 2de plaats

Zaterdag trokken we met gans het gezin ( Davy, papa, mijn mama en ik) richting Oostende om er deel te nemen aan de eerste Noordzeeloop. Het was een nieuwe wedstrijd in het OLC. De afstand van de wedstrijd was 7.2 km voor de dames en 10.700 voor de heren. Eenmaal aangekomen in Oostende voelden we héél veel wind. Maar we lieten het niet aan ons hart komen. Mijn zoetje had eens een ronde losgelopen en die wist me te zeggen dat er enorm veel tegenwind moest gelopen worden en er zaten trappen en zand in het parcours. Oei oei dacht ik bij mezelf, het zal een zware wedstrijd worden.

Omstreeks 15 u gingen we van start, de start ging vlot en we liepen met 3 dames Heidi Hertveldt, Chris Peeters en mezelf, na ongeveer 600m waren we nog met 2 dames over, Heidi en mezelf. De eerste ronde liep ik veel op kop in dat groepje, maar voelde dat het geen dag ging zijn zoals vorige week, helaas. Bij het ingaan van de 2de ronde liepen we nog steeds samen, maar ik voelde dat ik niet meer fris zat omdat ik gans de eerste ronde vooraan liep en Heidi mooi achteraan liep en eigenlijk geen kop gedaan had. Ze versnelde en ik kon niet aanpikken. In de tweede ronde liep ik dan mooi mijn eigen tempo verder. En eindigde ik als tweede dame. Ik was wel tevreden op zo'n parcour, dat ligt me zeker niet.

Maar één ding heb ik fout gedaan, ik liep iets te veel vooraan in het groepje, maar ik heb mijn lesje hieruit wel geleerd.

Mijn zoetje liep zéér gemakkelijk naar de overwinning en papa was knap 4de na een héél lange bewuste rustperiode. Binnenkort vlamt hij terug!

lies noordzeeloop

aankomst davy

 papa noordzeeloop

 

Noordzeeloop podium 28 maart 2009 dames 2

10:37 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat!
Mijn loopmaatje deed ook mee maar ik moest mijn kindjes naar hun aktiviteiten rondvoeren.

Gepost door: georgina | 30-03-09

mooie prestatie sterk gelopen op een niet zo'n gemakkelijk parcour. Als dit geen ideaal parcour is voor je en toch al een tweede plaats dan komen er nog mooie momenten dit seizoen. Een gemiddelde van meer dan 14 km/uur is sterk rekening houdend met de wind, kopwerk, trapjes en het zand ! Proficiat

Gepost door: wim | 30-03-09

Heel knap Je hebt een mooie wedstrijd gelopen Lies,volgende keer laat de anderen maar het kopwerk doen en profiteer jij er dan maar van.veel succes verder.

Gepost door: anita | 30-03-09

Toch goed gelopen, zoetje, je hebt toch goed gelopen, het was zeker uw parcours niet. Volgende keer zal het terug wel goed gaan, je bent goed bezig, doe zo voort.
Op naar de volgende :)
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 30-03-09

Knap... Ge hebt knap gelopen zeg !!!
Proficiat met je 2e plaats....
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 30-03-09

Proficiat hoor...uw parcours niet en tweede worden...mooi gedaan...op naar de volgende.

Gepost door: natalie | 30-03-09

Second Goed gedaan van je, plus je hebt een second place. Je bent veel verbeterd ( hoe zou dat komen ? ) en dank u wel voor me te steunen in da laatste km

Gepost door: Clint | 30-03-09

knap op zo een zwaar parcour waar je zelf zeg dat het je parcour niet is toch een tweede plaats uit halen er kunnen dat niet veel zeggen, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 31-03-09

mooi je moet maar denken door op kop te lopen word ik sterker. mss volgende keer wat meer achteraan hangen, en de tweede ronde vooraan proberen een gaatje te slaan. toch goed gelopen hoor.

greetz, patje en stef

Gepost door: patricia | 01-04-09

132 , 133 , 134 , mooi op een rij ingeschreven . Er ontbreekt er eentje anders kon je 4 op een rij spelen ;-)
tziet ernaar uit dat jullie weer gaan snijden dit jaar . Tot op een of andere wedstrijd .

Gepost door: Kristien en ivan | 02-04-09

Proficiat ... Proficiat met je 2e plaats hé zus!
Heel sterk hoor.
Dikke kus en tot dat ik u nog eens zie hé!
Kmis je.
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-04-09

De commentaren zijn gesloten.