14-04-09

Hazegras Oostende en Run bike run Menen

Het Paasweekend is altijd een héél druk weekend voor ons qua wedstrijden. Zaterdag vertrokken we met gans de familie richting Oostende om er deel te nemen aan de wedstrijd het Hazegras. Voor mezelf was het met een bang hartje en weinig verwachtingen dat ik vertrok richting Oostende. Vorige week heb ik een ontzettende grote verkoudheid gehad laat ons zeggen een bronchites. Dus benen slap, geen adem,slijmen,keelpijn,hoesten,weining trainen,... .Dit was  de week na Oudenburg, daardoor weet ik nu de reden waarom ik in Oudenburg geen fut had in de benen, de virussen zaten al in mijn bloed. Maar zoals jullie mij kennen optimistisch en vol goede moed stond ik aan de start. We zagen aan de start Heidi Hertveldt,Sissi Callewaert,Tanja Cleppe,Chris Peeters,Sofie Tuttens,... . Ik hoopte op een top 3 seniores. Ik ging behoorlijk kalm van start en zat in het spoor van Heidi, de eerste ronde viel goed mee maar naarmate de wedstrijd vorderde, begon ik last te krijgen van de adem door de slijmen, helaas moest ik Heidi laten lopen en ik liep verder in 2de stelling. Bij het ingaan van de laatste ronde was Heidi zeker van winst en liep ik rustig verder om mij niet uit te putten van mijn verkoudheid want ik mijn achterhoofd zat ik met de wedstrijd van zondag. Mijn zoetje liep één ronde meer en hij eindigde op zijn gemak mooi eerste. Knap gedaan zoetje. We konden heel tevreden vertrekken naar huis met een 2de en 1ste plaats.

Op Pasen zelf hadden we geluk de paashaas was ons huisje niet vergeten! Maar weinig tijd om ervan te genieten hadden we niet, vroeg vertrokken we richting Menen. Daar gingen mijn schatje en mezelf samen van start in de run bike run. De bedoeling van deze wedstrijd is één iemand fietsen en de andere persoon lopen en je mag wissel zoveel je wenst. Mijn zoetje was heel goed gestart maar de pech sloeg voor ons snel toe. Na ongeveer 1 km zat mijn ketting vast in de fiets. Ik vloekte terwijl Davy vlug de fiets herstelde. Maar ondertussen hadden we wat achterstand en was er al een mix-team voor ons. Zo snel mogelijk haalde mijn zoetje ze in en hij bleef doorgaan met de inhaalrace. Toen het gaatje groot genoeg was liep ik mijn stuk van de wedstrijd. En na 12 km kwamen we terug in Menen en eindigden we als eerste mix-team. Heel gelukkig waren we! Mama en papa natuurlijk ook heel fier. Ons weekend kon zeker niet meer stuk!

Paasmaandag is er de Prestoloop te Ichtegem, heel graag had ik deelgenomen maar ik luisterde naar de wijze raad van mijn ervaren vader en mijn zoetje en die zeiden me "Liesje het is beter van niet, het zal veel te veel worden". Met pijn in het hart startte ik een lange duurloop met mijn zoetje. Benen zaten heel goed na die 2dagen. We hebben wel naar Ichtegem gaan supporteren! Vrijdag is er terug een wedstrijd voor mij!

 Foto's volgen later.

13:50 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ik vroeg me al af ... waarom doet Lies niet mee in Ichtegem ? Nu begrijp ik het beter . Tof dat je toch nog tijd maakt om te kijken en te supporteren . Blijkbaar is Davy nog een goede technieker , zijn handjes zullen el vuil geweest zijn om die ketting er terug op te krijgen . T'is een beetje als in parijs Roubaix !! Tot nog eens .

Gepost door: Kristien en ivan | 14-04-09

sterk sterk gelopen in Oostende en ook proficiat met de run bike run. Zo'n goede combinatie zowel in als naast de wedstrijd is moeilijk te verslaan hé. Deze week voor mij jammer genoeg geen trainingen, zondag nog alles o.k. maar maandag geen meter kunnen lopen. Moet 1 week mijn nieuwe asics in de kast laten en dan zien we wel weer, maar 'k zie het nog zitten, het is nog lang tot 19 juni !

Gepost door: wim | 14-04-09

Mooie tweedaagse was dat...een eerste en een tweede plaats. Proficiat. Blijkbaar zijn jullie het perfecte duo. Succes vrijdag met uw wedstrijd.

Gepost door: natalie | 14-04-09

knap weekend hey lies,
ja inderdaad heb me goe geamuseerd op de bike run.voor herhaling vatbaar.
proficiat met jullie prestatie van zaterdag in oostende en in menen de bike run.
op naar de volgende wedstrijd.

groetjes patje en stef

Gepost door: patricia | 14-04-09

Podium.... ... het was rijkelijk gevuld met knappe prestaties. Zowel van je ventje als van jou !!!
Proficiat .
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 14-04-09

wauw! super sterk van jullie beiden!!! chique!

Gepost door: Jess | 14-04-09

Proficiat met je prestaties, zusje lief.
Succes vandaag!

Gepost door: Layla | 17-04-09

De commentaren zijn gesloten.