20-04-09

Fantastisch weekend achter de rug

Dit weekend had ik een wedstrijd in Nederland. Met het gezin vertrokken we richting Nederland. Zoals jullie wellicht weten ben ik in voorbereiding voor de 20km van Brussel. Daarom had ik beslist om 2x te lopen zowel de 5 km en 10 km. Mijn zoetje deed net hetzelfde als ik en mijn lieve vader koos voor de 5 km. Toen we aan de start verschenen zagen we toch weel wat kleppers voor de 5 km, dus spurten zal het worden die 5 km. De start was vliegensvlug maar de benen zaten super! Het was een aangenaam parcours! Ik eindigde op de 5 km als 2de seniore in een tijd van 19'35".( terug sneller dan vorig jaar)Heel tevreden!!! Mijn zoetje eindigde als 1ste en mijn papa 3de plaats! Een half uurtje later mochten we starten op de 10 km, er waren terug goede atleten van de partij! Ik kreeg als raad van mijn ervaren vader, start rustig en zie hoe de benen voelen! Ik ging dan ook redelijk kalm van start en zat in het spoor van een Nederlands meisje waar ik vaak tegenloop. Na ongeveer 1.5 km voelde ik dat de benen nog steeds super zaten en versnelde ik wat en ze liet direct een gaatje! Dus ben ik blijven doorgaan! Ik kon mooi lopen in een groepje heren en dat gaf een fantastisch gevoel, de benen konden blijven doorgaan! Echt zalig gevoel! Zo liep ik binnen in een tijd van 42'24" en werd knap 2de. Dat was 2'20" sneller dan vorig jaar daar! Mijn zoetje liep als 3de over eindstreep en deed het ook super! Je ziet ik liep 2 weken minder maar het lag aan de enorme grote verkoudheid.

Ik kan kort zijn over dit weekend, het was een geslaagd weekend! En mijn vertrouwen voor Brussel begint te groeien! Ik liep zondag ook nog eens 16km op een gevarieerd parcours(hellingen,bosje,...) op de trainingen van Nike in Brussel en het ging super! Daar begeleiden we mensen ter voorbereiding van de 20km! Echt een leuk evenement! Het was een mooie opkomst ongeveer 100 atleten!

Foto's volgen!

09:58 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Zeer fier op jou Je blijft het echt super doen, nu zie je maar dat het aan de verkoudheid lag he.
Op naar de volgende he :)
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 20-04-09

flair Kan het zijn dat ik je foto heb gezien in een weekblad ? Tussen de olympische atletes ? Goed op weg om een B.V. te worden maar met zo'n prestaties kan het ook niet anders hé. Weer goed gelopen, als je 100 % fit ben loop je iedereen naar huis ! Dikke proficiat.

Gepost door: wim | 20-04-09

echt héél erg goed!
jammer dat we elkaar niet zagen; maar binnen 2 weken lopen we daar weer hé :-)

Gepost door: Jess | 20-04-09

Wat een mooie prestatie! Lies, je hebt een hele mooie prestatie neergezet waar je terecht mag trots op zijn! Zelfs met de verkoudheid van de voorbije weken slaag je er toch in om het zo goed te blijven doen! Nog veel succes alvast!

Gepost door: Audrey | 20-04-09

knap hey lies,
super gelopen op je wedstrijd. proficiat.
je bent zeker goed bezig.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 21-04-09

Inderdaad een fantatisch weekend en die 20 km van Brussel dat zal voor jou geen probleem zijn!!

Gepost door: sandra | 21-04-09

Vraagje Lees jij steeds de flair?
Ik lees af en toe de story maar sta er wel nooit in :)

Gepost door: Stiepi | 22-04-09

Het mandje ... begint stilaan weer vol te raken met successen . Het is toch heel positief dat je blijft vluggere tijden te behalen . Er is dus nog steeds groeimarge !

Gepost door: Kristien en ivan | 22-04-09

Super! Mooi gedaan hoor, zusje.
Je bent in topvorm.
In Brussel ga je dat zeer goed doen, ik geloof in je!
Heel veel succes nog met de voorbereidingen, lieve zus!

Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 22-04-09

Je hebt weer sterk gepresteerd,mooi gedaan.Proficiat

Gepost door: anita | 23-04-09

De commentaren zijn gesloten.