04-05-09

Sint-Jansloop Oostende 6,5 km

Zondag was een drukke dag voor ons. We vertrokken al vroeg richting Brussel. Daar mochten we opnieuw training gaan geven ter voorbereiding van de 20 km door Brussel. De trainingen vinden plaats op een redelijk zwaar parcour, veel hellingen kort na elkaar. De training was heel geslaagd want er was terug een grote massa lopers. Op naar de volgende training en hopelijk kunnen alle atleten tevreden zijn van hun voorbereiding.

Kort na de middag vertrokken we dan van Brussel richting Oostende om er deel te nemen aan de Sint-Jansloop, in de auto kreeg ik wat schrik omdat ik in de ochtend toch al behoorlijk gelopen had en op een pittig parcour. Maar door steun van mijn zoetje, papa en mijn mama,zag ik het zeker zitten. Het weertje viel best mee. De dames liepen 2 ronden op een iets zwaarder parcour dan anders, er zaten 3 hellingen in per ronde. De heren liepen 3 ronden. Toen het startschot ging zat ik goed vooraan we liepen met 4 dames o.a. Heidi Hertveldt, Chris Peeters en Sophie Tuttens en mezelf. Dit vond ik een te grote groep en versnelde, enkel Heidi was nog mee. We begonnen aan onze eerste helling en voelde me redelijk goed, mijn papa liep met me mee en hij zei dat ik uitstekend liep. Na doorkomst van de eerste ronde liepen Heidi en ik nog steeds samen. Bij het ingaan van de 2 ronde probeerde ik te versnellen en het wat lastig te maken voor Heidi, maar ze bleef mooi aanklampen. Tijdens de laatste beklimming versnelde Heidi en  moest ik ze laten gaan, mijn kuiten spanden zich op en kon niet mee, in de afdaling kwam ik iets dichter, maar ik bleef helaas op enkele seconden hangen. Papa moedigde mij aan en zei zo blijven lopen zus, je hebt fantastisch gelopen vandaag. En ja hoor ik eindigde knap als 3de dame in een tijd van 25'40" en dit wel 1'20" sneller dan vorig jaar, ik was héél tevreden! De overwinning bij de dames ging naar Veerle D'haese. Ik wil papa ook bedanken voor zijn steun! En ook dat hij zijn wedstrijd liet schieten voor mij! Ook mijn zoetje deed het uitstekend die won knap de wedstrijd! Het was een fantastisch weekend!

Op naar volgend weekend! En hopelijk terug knappe prestaties!

decoration

decoration

decoration

10:27 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

sterk Ik had gezien dat je papa bij je bleef en dat je goed bezig was. Als ik nu hoor dat je al van Brussel kwam, rapper dan verleden jaar was en een derde plaats behaalde dan ben je inderdaad super bezig. Altijd aangenaam om een praatje te maken met vriendelijke mensen. Tot de volgende wedstrijd !

Gepost door: wim | 04-05-09

Proficiat met je mega-prestatie !! Chapeau.

Gepost door: maaike | 04-05-09

Knap... ... knappe wedstrijd!!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 04-05-09

zeer goed In de ochtend lopen en dan goed gelopen later op de dag. En waarschijnlijk naar huis gereden met een mooie prijs zoals stiepi. bravo

Gepost door: Clint | 04-05-09

waaauw jullie zijn écht ni te doen hé ;-p super goed gedaan allebei!!!

Gepost door: Jess | 04-05-09

Terug een mooie prestatie hé zus!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 04-05-09

wow Gij zijt niet te doen zeg :p. Schitterend gedaan en doe zo voort!!

Gepost door: sandra | 04-05-09

Schitterend Je hebt super gelopen zoetje, je bent echt goed bezig, doe zo voort en de resultaten zullen schitterend blijven.
Dikke zoen, uw zoetje

Gepost door: Stiepi | 05-05-09

opwarmertje blijkbaar is loslopen in brussel een ideale voorbereiding voor je. proficiat met een nieuwe podiumplaats, ook voor uw zoetje met weeral een zege. groetjes patje en stef.

Gepost door: patricia | 05-05-09

Prachtig gelopen en goed ingedeeld. Proficiat met je derde plaats.

Gepost door: Herman | 07-05-09

knappe tijd zeg! heb je dan een team gevonden voor de ekiden? waarschijnlijk niet anders had je er wel over geblogd... ik loop ook in Bxl, en in Brugge zondag, misschien zien we mekaar dan wel eens en kunnen afspreken voor een volgende ekiden misschien ;-)

Gepost door: anje | 08-05-09

in vorm Je bent in uitstekende conditie Lies,telkens als je loopt zijn je tijden beter dan het jaar ervoor.Goed bezig.

Gepost door: anita | 08-05-09

De commentaren zijn gesloten.