10-05-09

Dubbelslag


Zaterdag was er de pistemeeting te Roeselare van DAPALO mijn atletiekclub. Heel lang twijfelde ik van er te starten. Maar om 14u30 vertrokken we richting Roeselare om er een 3000 m te lopen, ik ging er van start met doel om het clubrecord(11'15") te veroveren en een nieuwe tijd erop te zetten. Trainingen heb ik niet afgebouwd of geen rustdag ingelast. Eenmaal aangekomen ging ik ontspannen in het gras zitten tot ze plots riepen binnen 5 min start voor de dames. We gingen met een grote groep van start en liep heel snel zij aan zij met Audrey, heel soepel liep ik naast haar. Na 2 ronden had ik er genoeg van en versnelde even en had onmiddellijk een gaatje. Ik bleef maar doorlopen en voelde me héél goed. Mijn zoetje liep bij het ingaan van de laatste ronde komaan zoetje heel goed bezig nog eens alles geven. In mijn laatste ronde gaf ik nog een tandje bij en ik eindigde als eerste in een knappe tijd van 10'59"3. Dit is mijn eigen pr en ook het clubrecord. Na 13 jaar staat het op mijn naam! Heel tevreden was ik! En dit zonder heel diep te gaan.

Zondagochtend stond er op het programme de koppelrun in Wevelgem dit als eindwerk van enkele studenten. Mijn zoetje en ik gingen er van start! Maar al snel zagen we grote concurrenten Stijn Vandevelde met zijn vrouw Lieselot Bossuyt. Toen de start gegeven was, ging ik er snel vandoor met mijn zoetje aan mijn zijde, want die moest mijn tempo volgen hehe. Na 1 km hadden we een klein gaatje op Stijn en Lieselot maar ik had schrik dat ze plots ons voorbij gingen snellen. Toen we aan de Leie kwamen wist ik het parcour verder en gaf ik echt alles ik wou kost wat kost winnen in eigen gemeente! De benen waren super en we liepen zelfs wat uit op hen. We eindigden totaal onverwachts als eerste koppel in een tijd van 17'45", het tweede koppel was Stijn en Lieselot in een tijd van 18'23' en als derde Dominique Coulon en Isabel Vermeulen! Mijn papa liep mee met een dame van Wevelgem aan een iets rustiger tempo.

Na deze knappe wedstrijd, snelden we na de prijsuitreiking richting Brugge daar ging mijn zoetje nog eens van start op de korte afstand, we zagen toch enkele sterke lopers. Maar mijn zoetje liep terug uitstekend en eindigde als eerste, dit voor de derde maal daar in Brugge.

lies piste

DSC04162

 

 

22:01 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

PROFICIAT... ...wat een PR zeg...en alleen . Dat kan tellen. En als duo ook al niet te verslaan...

Gepost door: natalie | 10-05-09

amai wat een weekeind allemaal overwinning, zag je zaterdag lopen en moest zeggen op het eerste zicht zag ik dat je niet zo afzag want iedere ronde deed je tekens naar mij, dat zag ik wel graag. proficiat met je persoonlijk record op de 3000 m en dan boven op nog een clubrecord. nogmaals een dikke proficiat voor het ganse weekeind

Gepost door: anja | 11-05-09

super weekend proficiat met je p.r. Echt wel goed bezig. Je hebt een goede trainer hé, je kijkt op naar Davy en zo ben je zelf altijd maar beter en beter aan het worden.

Gepost door: wim | 11-05-09

Knap Je hebt een heel mooi en sportief weekend achter de rug,proficiat knap gelopen.

Gepost door: anita | 11-05-09

Dikke proficiat amai, zo makkelijk da je liep, ben super fier op jou, dan de zondag nog eens zo gelopen, doe zo voort.
Dikke zoen, uw zoetje

Gepost door: Stiepi | 11-05-09

Scherpe tijd ... op de 3000 m . Onder de 11 minuten , deze zal terug 13 jaar standhouden...tenzij je er nog zelf wat af doet !
Mooie duoloop op de koop toe . Ferm weekend

Gepost door: Kristien en ivan | 12-05-09

Knap Je hebt de goeie form te pakken. Proficiat met het nieuwe record!!

Gepost door: sandra | 12-05-09

mooi record proficiat met uw pr, is een heel sterke tijd.
en de dag erna opnieuw fris en monter aan de start, blijkbaar ferm in vorm.
groetjes, patje

Gepost door: patricia | 13-05-09

loopsport zo te zien beleef je ieder weekend een topweekend !! wat is de loopsport toch mega hé , zeker als je tesamen beoefend !
ps proficiat met de prestaties

Gepost door: lieven | 15-05-09

Proficiat me je persoonlijk record en daarboven op een clubrecord.
Mooi gedaan en een dikke proficiat.
Kusje Layla

Gepost door: Layla | 16-05-09

De commentaren zijn gesloten.