18-05-09

Druk sportief weekend

Vrijdagavond vertrok ik samen met Nico Serroen richting Torhout om er te gaan supporteren voor mijn zoetje, Nico, Dries,... en vele anderen. Er stond een fris windeke. Eenmaal aangekomen zagen we vele bekenden. Al snel was het 20u en ging het startschot, na 100 m zag ik Serroen en mijn zoetje vooraan net als 2 zotten gestart hehe. Iets later was er een doorkomst na ongeveer 1,5km, daar zag ik mijn zoetje zitten in de kopgroep van 3 met o.a. Brouckaert en Colpaert. Hij lachtte naar me, ik voelde dat het goed zat. Samen met Glenn, Kimberly en Slambi gingen we kijken aan kilometer 9. Ik zag mijn zoetje op kop lopen en net achter zijn rug zat Brouckaert. Met nog 1 kilometer te gaan snelde ik naar de aankomst met zenuwen. Ik haalde de finish nog en het was Brouckaert die won en mijn zoetje knap als 2de op amper 5 sec. Hij was super tevreden! Nico liep knap als 4de binnen en Dries liep ook heel sterk! Het was een geslaagde avond.

Zaterdagochtend vertrokken we redelijk vroeg richting Nederland daar, gingen we met 3 aan de start verschijnen: mijn papa, mijn zoetje en mezelf natuurlijk. Eenmaal aangekomen in Nederland voelden we terug heel veel wind. Mijn doel was terug 2 x starten, zowel op de 5 als de 10 km. Toen ik opwarmde voor de 5 km zag ik toch enkele toppers en had ik wat schrik. Pang en weg zijn we, ik vertrok in het spoor van Sanne Woertink, een goeie atlete van Nederland. Ze versnelde even maar ik ging mee, ik hoorde papa roepen naar me niet zo snel, zot! Ik bleef in haar spoor hangen tot papa bij me was, hij liep bij me voor een goed tempo te bepalen ( heel lief van hem! Dank u papie),we bleven samen tot op 500 m van de finish, we zetten de spurt open maar iemand die piste loopt is voor mij toch te sterk. Ik kwam over de finish als 3de dame toch wel tevreden, omdat ik heel lang meeliep met Sanne en vroeger kon ik dit niet. Ik liep terug 33 seconden sneller dan vorig jaar op de 5 km. Mijn zoetje eindigde knap als eerste op de 5 km.

Iets later ging het startschot van de 10 km daar stonden mijn zoetje en ik aan de start. Op de 10 km waren terug enkele sterke dames aanwezig, ik had als doel er een goede training van te maken, maar voelde wel mijn benen van de 5 km. Het waren verschillende rondes en toen ik doorkwam hoorde ik van mijn ouders dat ik als 3de senior liep, dat gaf me kracht om blijven door te gaan. Ik eindigde als 3de dame op de 10 km in een toch behoorlijke tijd op dit parcours( zand en bosje) en met de krachtige wind. Je zal het niet geloven mijn zoetje eindigde terug als winnaar. Na de prijsdeling gingen we nog op bezoek bij onze vrienden en gingen we samen iets eten. Tevreden kwamen we laat op de avond thuis.

Op zondagochtend moesten we terug vroeg opstaan, het was de laatste training in Brussel ter voorbereiding van de 20 km. De opkomst was iets minder dan de vorige keer maar toch een grote groep. Iedereen telt af naar de 20 van Brussel en hoopt op een goed resultaat. Mijn zoetje, papa en mezelf hebben terug een groep mensen begeleid. We liepen zondag nog 15 km. Het was een sportief druk weekend! Maar zeker geslaagd!

Bedankt papa voor u steun! Mama voor het supporteren en mee te komen naar Nederland, niet evident na u grote operatie! Mijn zoetje eveneens voor de steun en vertrouwen! Jullie zijn alle 3 schatten!

Foto's komen nog deze week

10:12 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mooi weekend proficiat Lies met je knappe prestaties zowel op de 5 km en 10 km.je hebt zeker de goede conditie om een super tijd te lopen in Brussel.

Gepost door: anita | 18-05-09

Amai... ... welke pillekes pakte gij ??? ;)Ge hebt een uitmuntende conditie !!! Proficiat met je prestaties . Veel beterschap gewenst aan je Mama.
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 18-05-09

knap hey lies,
gefeliciteerd met je wedstrijd dit weekend.
super goed gelopen.was leuk je nog eens te zien vrijdag.
groetjes patje en stef

Gepost door: patricia | 18-05-09

prachtig wat een weekeind zeg, stond de zondag op en was onmiddelijk kijken naar mijn gsm, zag dat het super was zowel op de 5 km als de 10 km, Ine antwoorde erop zo dat ook toch graag kunnen, hoe doe ze dat, nogmaals een dikke proficiat

Gepost door: anja | 19-05-09

niettegenstaande jullie altijd drukke weekends hebben blijven de goede prestaties zich opstapelen ! Proficiat ! Wat zag Davy er weer fris uit op de corrida en blijkbaar heeft hij het Dieter Brouckaert zeer lastig gemaakt want die had toch een pijnlijke bil nadien !

Gepost door: wim | 19-05-09

Brussel Brussel wordt peanut voor jou: ik kijk al uit naar je prestatie aldaar!!

Gepost door: Sandra | 22-05-09

De commentaren zijn gesloten.