24-05-09

Keignaertloop

Vrijdag trokken we terug met z'n allen richting Oostende of beter richting Zandvoorde. Er stond terug een wedstrijd van het OLC op het programma. Dit is mijn laatste snelle wedstrijd voor Brussel. Toen we aangekomen waren zag ik o.a. Lut Lesage, Evy Pieters,Sofie Tuttens,Heidi Hertveldt,... . Het zou dus terug een wedstrijd worden om voor u plaats te vechten. Bij de heren ging mijn zoetje terug een duel krijgen met Patrick Vanpetegem. Mijn lieve vader ging terug bij mij lopen en dan de laatste ronde zijn tempo lopen. Er was behoorlijk wat wind en toch wat lastige stukken in het gras. Om 19u30 ging het startschot en ik liep al snel in het spoor van Heidi, ik kon mooi volgen en zo liepen we ongeveer 3 km samen, na de eerste doorkomst riep fonds ons af als 3de en 4de. Bij het ingaan van de 2de ronde voelde ik me nog behoorlijk goed, papa liep ook een uitstekend tempo. Plots na enkele honderden meters kwamen we dicht op Evy Pieters en plots wandelde ze. Eenmaal bij Evy aangekomen versnelde papa en ik ging hem natuurlijk achterna. Zo hadden we een klein gaatje op Heidi, maar kort daarna zat Sofie, dus de boodschap was geen verval krijgen,want er kwamen nog lastige stroken. Maar hij stimuleerde mij en steunde mij enorm, net als de supporters echt zalig! In het zwaardere gedeelte kwam Sofie aansluiten, met ongeveer nog 1 km te gaan zei papa komaan bijten e zus. Ik bleef afzien ook al had ik het wat lastig! Ongeveer 500m voor het einde versnelde ik en het gaatje was gemaakt! Zo eindigde ik héél héél tevreden als 2 de dame na Lut Lesage!In een tijd van 23'19" over 6 km, dit een 15 sec sneller dan vorig jaar met meer wind nu. Een heel  tevreden en goed gevoel had ik! Papa je bent een schat om me zo bij te staan! Even later kwam mijn zoetje aan en hij eindigde terug als eerste knap gedaan! Papa liep dan nog 1 rondje verder en hij vloog door de straten, hij was heel snel terug. Chapeau papa! Iedereen was heel tevreden met de prestaties! Ik wil ook mama bedanken dat ze de volledige wedstrijd op de been is kunnen blijven!

Iedereen wil ik nog eens bedanken voor de steun o.a. papa, mama en mijn zoetje en zijn ouders, en zeker mijn supporters echt zalig! Dit was mijn laatste wedstrijd voor mijn grote uitdaging de 20 km van Brussel.

Ik wil ook nog eens Jess en haar vriend Bert bedanken voor de toffe avond en proficiat wensen voor zijn prestatie en het supporteren Jess. Alsook Marianne die 2x goed liep!

 

10:20 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

prachtig !! Proficiat met je prestatie,het is weeral een wedstrijd om u tegen te zeggen.Knap gelopen hoor.

Gepost door: anita | 24-05-09

graag gedaan hoor meiske :-) tot zondag!!

Gepost door: Jess | 24-05-09

Fantastisch ingedeeld en een prachtige tijd. Succes in brussel, ik duim voor jou.

Gepost door: Herman | 24-05-09

super Je bent klaar voor Brussel, laat ze daar ook maar zien hoe goed je bent !

Gepost door: wim | 24-05-09

Knap... ...gedaan hoor Lies. Proficiat. Succes in Brussel.

Gepost door: natalie | 24-05-09

Amai .. dat begint er al serieus op te trekken . Je conditie zit goed , heel goed . Als je al die dames achter je kan houden ben je zeker van nog meer podia te halen . Proficiat .

Gepost door: Kristien en ivan | 25-05-09

Fantastisch Ongelooflijk wat een seizoen jullie beiden al achter de rug hebben,hopelijk trekken jullie beiden de lijn door in brussel.
Wij duimen alvast voor jullie beiden.
Ook veel sterkte gewenst aan uw mama naar haar zware operatie.

grtz Luc en Sophie(en de 2kindjes)

Gepost door: luc(man van sophie) | 25-05-09

Mooie website en jullie zijn een tof koppel.
Tot de vuurtorenloop
Van je loopcollega Lut.
Groetjes

Gepost door: lut lesage | 26-05-09

De commentaren zijn gesloten.