08-06-09

Herdenkingsloop te Rollegem

Zaterdag gingen we met ons 3 van start in Rollegem, Patje en haar man en Dany richting deze wedstrijd in. Allemaal vrienden van ons. Normaal ging ik op de 13km starten maar door aanraden van mijn ouders en zoetje zeiden ze me dat ik best startte op de 4.5 km. Dit omdat ik 20 km niet gewoon ben om te lopen en het volgend weekend 2 wedstrijden heb. Op de 4.5 km zag ik enkele goede meiden o.a. Patje zelf, Layla, Audrey,.. . Toen het startschot ging, vlamde ik er vandoor. Iets verder stond mijn papa te supporteren en riep rustig Lies. Ik kon ongeveer 1 km kunnen meelopen met Patje, maar toen versnelde ze, helaas was dit tempo te hoog voor mij. Ik kwam aan in tijd van 16'24" als 2de dame na een fantastische atlete. Heel tevreden was ik over mijn wedstrijd! Smaakt naar meer.

Even later gingen mijn zoetje en papa van start op de 13 km, papa ging er een training van maken en hij deed dit heel goed. Mijn zoetje liep tot de laatste ronde samen met Mathijs Casteele, maar in de laatste ronde kon hij van Mathijs weglopen en won hij de wedstrijd met een nieuw parcoursrecord! Nico kwam knap als 3de aan.

Toen de prijsdeling van start ging was Patje zo sympathiek om haar prijs door te geven aan de 2de dame, dus had ik héél veel geluk en kreeg ik de prachtige bloemen en de mooie fruitmand van haar! Ik waardeer dit ten zeerste! Hierbij Patje nogmaals van harte bedankt! Heel tof en lief van je!

22:02 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

knap... ...je hebt er terug een mooie wedstrijd opzitten ...tweede worden na Patricia, die wel in héél goeie doen is , is geen schande hé.Proficiat.

Gepost door: natalie | 09-06-09

knap terug een knappe wedstrijd gelopen, 2 de worden na patricia dat is een dikke proficiat, je hebt de vorm goed te pakken

Gepost door: anja | 09-06-09

wauw meid! weer héél erg goed gedaan!

Gepost door: Jess | 09-06-09

2e.... Je hebt een héél knappe wedstrijd gelopen !!!
Grtzzz Gwen.
http://www.zumba-gwen.f2b.be/

Gepost door: Gwen | 09-06-09

zoef... ... en je was gepasseerd :). Het is een plezier om je te zien lopen!! Heel knappe tijd. Proficiat.

Gepost door: sandra | 09-06-09

niet meer dan normaal vanaf de eerste organisatie heb ik telkens mijn prijs doorgegeven, doe enkel mee om me te kunnen tonen aan de bewoners van rollegem-kapelle. ze zien me vele keren passeren op training, maar een wedstrijd is nog altijd beter. ook voor mijn sponsors eens leuk hun kleding live te zien passeren. uw tijd is ook heel sterk, je bent nu ook weer niet zo ver achter me geeindigd. weeral een grote stap voorwaarts.
groetjes, patje

Gepost door: patricia | 09-06-09

Zusje!
Een hele dikke proficiat met je prestatie hoor!
Je hebt dit goed gedaan, bedankt om mee los te lopen, het was ne keer leuk om nog eens samen te lopen!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 10-06-09

Prachtig gelopen, met een mooie 2de plaats er bovenop. Super.

Gepost door: Herman | 10-06-09

Mooi podium , waarop je terechtkomt . Normaal met zo'n tijd , deze was bovendien sneller dan de winnende rijd van vorig jaar . Je hebt Patje dus het vuur aan de schenen gelegd ;-) .
T'zal een mooie loopzomer worden ...

Gepost door: Kristien en ivan | 12-06-09

De commentaren zijn gesloten.