15-06-09

2 top-wedstrijden

Vrijdag gingen we met ons 3 van start in een wedstrijd van het OLC. Met de spanning van de voorbije week en de stress waren mijn verwachtingen niet hoog. De afstand bedroeg 7,4 km. Papa beloofde me terug om bij mij te lopen en dan de laatste ronde alles te geven doordat hij één ronde verder moest lopen. Temperatuur was zeer goed vrijdagavond. Om 19.30 ging het startschot en weg waren we, voor mij een redelijk rustige start. Na ongeveer 1 km zat ik in een groepje met Luc ( man van Sophie) Sophie, papa en mezelf. We liepen een heel goed tempo! Zo kwamen we na de eerste ronde door als 3de en 4de dame en nog steeds samen! Want met zo'n 2 tempomakers kan dat niet anders! Ze stimuleerden ons en zowel Sophie als ik zijn harde en bleven doorbijten! Ongeveer 1 km voor het einde versnelde Sophie en ik moest ze laten gaan al bleef het gaatje klein. Ik kwam zeer tevreden als 4de over de meet en 2de senior in een tijd van 28'39'' ofwel 1 minuut sneller dan vorig jaar. Ik wil Luc en papa bedanken! Sophie heel sterk gelopen trouwens! Even later kwam mijn zoetje over de meet, hij won met een ruime voorsprong! En kort daarna was mijn vader daar al, hij kwam als 4de master over de meet! We waren allemaal heel tevreden over onze wedstrijd!

Uitslag dames: 1. D' Haese Veerle 25'51", 2. Lesage Lut 28'16", 3 Sophie Tuttens 28'31",4 Lies Deruddere 28'39" 5. Heidi Hertveldt 29'07"

Op zaterdagochtend vertrokken we redelijk vroeg naar het verre Nederland, een organisatie waar papa al jaren loopt, dus de jeugd ook mee. Men kon kiezen tussen 5 km en 10 mijl op een zwaar parcours. Na vrijdagavond koos ik bewust voor de 5km. De temperaturen waren daar snikheet! En de concurrentie was niet te min Rachel Klamer verscheen aan de start. Die naam zegt jullie niets maar je zal nog ogen van haar opentrekken! Net voor de start nog een interview met de speaker, hij vroeg me wat mijn doel was. Ik vertelde hem van mijn wedstrijd gisterenavond en hoopte op een zelfde tijd dan vorig jaar. Toen we van start gingen kon ik een mooi tempo lopen, maar na 400m kwam de eerste helling en ja ik voelde dit toch in mijn benen en kuiten, maar je kent Liesje, ik bleef doorgaan. Na 2.5 km kwam ik langs mijn supporters en liep als 2de senior, het gevoel was nog goed, maar de zwaarste klim kwam nog. Maar ik liep terug met heel goed gevoel en ja hoor ik kwam aan in een tijd van 19'34" idem als vorig jaar maar wel als 2de senior en vorig jaar pas derde! Heel tevreden was ik! Papa was eerste in zijn categorie! En mijn zoetje won terug op de 10 mijl! Wat een super weekend met al die podia's! En mijn mama die haar best doet met haar knie, super gewoon!

Uitslag dames: 1. Rachel Klamer 16'42" 2. Lies Deruddere 19'34" 3.Karina Willems 20'28". Die Rachel is echt top gewoon dat meisje is pas 19 jaar!

Foto's volgen nog!

09:16 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Mooi !! je mag inderdaad spreken van een topweekend Lies,knap gelopen.

Gepost door: anita | 15-06-09

topweekend voor minder dan een topweekend gaan jullie niet hé. Proficiat meer de mooie familieprestatie !

Gepost door: wim | 15-06-09

Toppie Hele mooie tijden: proficiat!

Gepost door: sandra | 15-06-09

Super zusje!
Goed gedaan!!

Gepost door: Layla | 16-06-09

geweldig! das wat anders dan mijn lazy ass weekend ;-)

allebei heel knap gedaan!!!

Gepost door: Jess | 16-06-09

Jullie beoefenen ... de loopsport op hoog niveau . En dan die vele wedstrijden telkens om de podiumplaatsen , kruipt dat niet in de kleren ? Gelukkig staan jullie conditioneel voldoende sterk in de schoenen anders mocht je er een kruis over maken . Tot een dezer dagen eens ?

Gepost door: Kristien en ivan | 17-06-09

Prachtig om te zien Twas echt zalig om u zaterdag te zien lopen, je liep een zeer goede wedstrijd en terug even snel als vorig jaar, ben fier op jou.
Doe zo voort,
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 18-06-09

prachtig terug prachtig gelopen, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 22-06-09

De commentaren zijn gesloten.