12-07-09

Test van de conditie

Sinds vorige zondag zijn we terug in het land van een ontzettend zalige vakantie! Waar we allemaal met heimwee naar kijken. Maar na een rustperiode is het terug tijd om de conditie bij te stellen en de lat hoog te leggen. Daarom besloot ik om woensdag al deel te nemen aan mijn eerste wedstrijd weliswaar zonder verwachtingen en enkel om kracht opt te doen. Dit was in Nieuwpoort een strandloop over 7 km. Voor de start enkele woorden gesproken met Chris Peeters en ik ging zolang mogelijk haar proberen te volgen. We hebben 6 km samengelopen en elkaar geholpen en steun gegeven, maar aan kilometer 6 was het te snel voor mij en moest ik ze laten gaan. Ik eindigde als 6de dame, ik was behoorlijk tevreden na mijn reis. Mijn zoetjen papa waren er niet bij die avond. Bedankt Chris!

Je kent me de microbe voor wedstrijden te lopen heb ik toch. Dus zaterdag trok ik met gans de familie richting Koekelare om deel te nemen aan de 9 km. Van bij de start zag ik enkele sterke dames, dus mijn verwachtingen waren terug niet hoog en hoe kan dat ook, ik ben pas week terug van reis en nu terug aan het trainen. Ik deed mee aan de wedstrijd omdat mijn zoetje daar wou lopen, dusja waarom niet zei ik tegen mezelf. Het was een wedstrijd over 4 ronden en na ronde 2 voelde ik dat het gneoeg was, maar helaas er stonden nog 2 ronden op me te wachten. Maar zoals de meesten mij kennen, ik ben een taaie en beet door. Ik kwam nog aan in een tijd van 36'49", niet schitterend maar na mijn rustperiode ben ik toch wel tevreden. Hiermee eindigde ik als 4de senior. Mijn zoetje heeft knap gewonnen!  Helaas slecht nieuws voor mijn clubmakker en vriend Glenn, hij heeft moeten opgeven. Voet lelijk omgeslaan door de schuld van iemand anders. Glenn kop op! En veel sterkte!

Mama en papa en mijn toekomstige schoonouders bedankt voor de steun en het supporteren! Net zoals vele anderen, namen ga ik niet noemen dan vergeet ik zeker niemand.

Lies

lies 2

22:20 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat. Twee mooie resultaten als je het mij vraagt...op naar de volgende. Succes.

Gepost door: natalie | 12-07-09

prachtig prachtig gelopen, zo juist achter het verlof, dat beloof voor de volgende wedstrijd, dikke proficiat

Gepost door: anja | 13-07-09

je moet het maar doen na een deugddoende vakantie alweer sterk lopen. Je bent niet veel conditie kwijt dus dat zal wat geven de volgende wedstrijden !

Gepost door: wim | 13-07-09

De vakantie zal jullie zeker deugd gedaan hebben,nu kan je er terug volop tegenaan gaan,trouwens je hebt er alweer mooie wedstrijden opzitten.

Gepost door: anita | 13-07-09

De commentaren zijn gesloten.