23-07-09

Oostende en Koksijde

Na Zeebrugge ben ik met mijn zoetje samen vertrokken naar Disneyland Parijs voor een super zalig weekend! Het weer viel er reuze mee en het was echt fantastisch en romantisch! Maar onmiddellijk na ons weekendje liepen we terug een wedstrijdje ditmaal voor het OLC. Het was een nieuwe wedstrijd en dit ging over 7 km voor de dames. Voor de start zag ik Veronique Coenen, Sophie Tuttens, Chris Peeters,Heidi Hertveldt,... . Ik hoopte stiekem op een poduimplaats. Mijn papa was terug haas van dienst. Eenmaal gestart lîep Veronique en Sophie voor me en ik liep als 3de dame, een heel mooi parcours. De benen waren goed! En het ging goed maandag. Na 2 ronden bereikten we de aankomst en eindigde ik als 3de dame en 2de senior in een tijd van 28'57". Mijn zoetje eindigde knap als winnaar op de 10.5 km.

Na een dagje recuperen gingen we van start woensdag in de strandloop van Koksijde, omdat het kustcriterium niet mijn doel is, besloten papa en ik om de 5 km te lopen en een goede plaats en tijd neer te zetten, kortom sneller dan vorig jaar. We starten met 1.200 deelnemers en de start was razend snel maar kon goed volgen, ik liep het gaatje toe naar Inge Adam. Maar eenmaal op het zand gekomen versnelde Inge en moest ik haar laten gaan. Aan het draaipunt liep ik als 4de dame dit na Valerie Steen, Inge Adem, Ellen Van Leeuwen. Toen was het tegenwind en het liep toch nog behoorlijk goed, enkel zat er kort bij mij een dame en in het loszand moesten we surpten en helaas ik verloor. Maar mensen die me kennen weten dat zand en loszand zeker niet voor mij zijn. Ik eidnigde als 5de dame in een tijd van 22'29" , en ja hoor sneller, vorig jaar had ik een tijd van 23'45". Iets later eindigde mijn zoetje als winnaar van de 10 km dit voor Francis Vansteenbrugge.

Vrijdag is mijn volgende wedstrijd, tot binnenkort dus!

Supporters bedankt voor de steun! Doet toch iets!

22:08 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tererife heeft je blijkbaar deugd gedaan... je blijft de mooie ere plaatsen aan elkaar lopen. Proficiat. Davy moet ook heel sterk lopen als ik zie wie hij allemaal achter laat. Ook nen dikke proficiat.

Gepost door: natalie | 24-07-09

Goed bezig Je bent echt terug goed bezig, ben fier op jou,
je blijft goed doorzetten en je blijft goed lopen.
dikke zoen

Gepost door: stiepi | 24-07-09

De commentaren zijn gesloten.