09-08-09

Nederlandse wedstrijd

Vrijdagmiddag vertrokken we met het ganse gezin richting Nederland, het beloofde normaal een rit te worden van 3u30. Maar door de lange file's reden we er 5u15 aan. Eenmaal aangekomen was het er snikheet echt niet normaal 33 graden om 18u30. Toch elkaar nog wat moed ingesproken het is pas 19u30 lopen het zal wel afkoelen, maar was deed het. Toen we moesten starten was het nog snikheet. Mijn zoetje liep er een halve marahton en papa en ik een 10 km. Aan de start zag ik heel wat sterkte atleten zijn, dus was het gewoon eigen wedstrijd lopen en het beste ervan maken.

Na 1 kilometer kwam ik als 5de dame door bij mama en probeerde die plaats te behouden. De eerste 5 kilometer was het wind op kop en er was behoorlijk wat wind, de laatste 5  was het afwisselend, de benen voelden goed aan echt waar, dus hoopte ik op een goede tijd, maar ik was iets ontgoocheld toen ik aankwam het was een tijd van 43"34. Iedereen feliciteerde mij toch, het was snikheet zeiden ze en de afstand was iets meer een 10.5 km lieten ze me weten. Toen klaarde mijn gezichtje op, maar toch ik was terug niet super tevreden. De eerste dame liep een héél sterke tijd! Hier in België mogen ze er nog van leren 36"00.

Iets later kwam mijn zoetje aan, hij eindigde knap 3de en als 2de senior, de winnaar was Gino Vangeyte. Helaas was mijn zoetje wat onwel en draaide hij en zijn oogjes draaiden in zijn hoofd, ik was wat in paniek en riep onmiddellijk het rode kruis erbij, maar na een tijdje kwam hij snel terug oké. Het zal van de warmte en het zware parcours geweest zijn.

Tot binnenkort, want ik wil revance nemen!

22:14 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Terug een mooie prestatie hoor Lies... en met zulke temperaturen zeker niet te onderschatten.
Knap gedaan van beiden.

Gepost door: natalie | 10-08-09

Ja die hitte ... niet te onderschatten wat een beetje uitdroging kan teweegbrengen . Natuurlijk is het voor iedereen gelijk maar het ene lichaam reageert al wat meer dan een ander . Toch weer goed afgezien , chapeau .

Gepost door: Kristien en ivan | 10-08-09

Knap !! al bij al mag je zeer tevreden zijn over je wedstrijd en met die hitte is het zeker niet gemakkelijker,toch knap gedaan

Gepost door: anita | 10-08-09

Zusje,
Je hebt toch heel goed je best gedaan!
Het was ook warm hé, en als het parcour iets meer was...
Goed zo :)

Greetz Layla

Gepost door: Layla | 10-08-09

Was inderdaad warm :) Het was zeker niet slecht uw resultaat, mss zat de lange rit nog wat in de benen net als de warmte.
Gewoon voortdoen zoals je bezig bent, ben fier op jou.
Dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 10-08-09

De commentaren zijn gesloten.