17-08-09

Gouden 10 en Sirenejogging, 2 maal 3de senior.

Na vrijdag was ik van plan om zaterdagavond te starten in de gouden 10. Het was een heel warme dag zaterdag en dat voelde je s'avonds nog wel! Er stonden 2 ronden op ons te wachten. Ik hoopte op een 3de plaats bij de seniores voor de start. Maar het moest nog steeds gelopen worden en ik had de avond voordien nog maar een wedstrijd gehad over 10 kilometer. Om 19u30 gingen we van start en besloot ik zolang mogelijk bij Els Ingelbrecht te lopen. Ik kon dit tot ongeveer 4 kilometer daarna moest ik het gaatje lossen, ik bleef verder lopen op een goed tempo en stelde zo mijn 3de plaats bij seniores veilig en goed vast. De tweede ronde liepen we nog op een mooi tempo en de laatste kilometer versnelde ik nog even. Zo merkte ik dat ik er niet helemaal doorzat. Moet toegeven ik voelde het toch wel van vrijdag maar was heel blij met mijn prestatie! Mijn zoetje eindigde als 2de na Alexander Diaz!

Na mijn goed gevoel van vrijdag en zaterdag besloot ik om zondag nog eens van start te gaan in de Sirenejogging te Middelkerke. Dit is een wedstrijd voor het kustcriterium. Ik voelde wel heel goed mijn benen, maar ik liet het niet aan mijn hart komen, afzien dacht ik ! Er stond behoorlijk wat wind. Ik zag toch enkele sterke dames. Maar aan het draaipunt van 2.5 km zag ik toch al enkele goede dames die voor de 5 km gekozen hadden. Zo kreeg ik nog wat extra stimulans want ik liep als 3de senior, de eerste 5 kilometer verliepen behoorlijk na mijn 2 wedstrijden. Maar de laatste 5 kilometer een RAMP echt waar! Afgezien en stil staan man man, niet gewoon! Er staken mij dames voorbij waar ik nog nooit achter was. Ver moest ik het niet zoeken, ik had al 2 wedstrijden gelopen. Toch eindigde ik als 3de dame en amper 15 seconden langer gelopen dan vorig jaar. Als je een besluit maakt na het weekend mag dit nog gezien worden!

Aan alle supporters van harte bedankt voor de aanmoedigingen, dat deed heel erg deugd! Sorry dat ik zo afzag! Aan mijn ouders en zoetje van harte bedankt voor de steun dit drukke weekend! Voor mij was het een 3 daagse!

 DSC05642

Gouden 10, doorkomst na 5 kilometer.

Lies Sirenejogging 

Sirenejogging

21:03 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Je hebt dat terug zeer goed gedaan hoor Lies...ik doe het je niet na. Proficiat.

Gepost door: natalie | 17-08-09

druk druk weekend met steeds weer prachtige resultaten. Proficiat aan iedereen !

Gepost door: wim | 18-08-09

prachtig een heel mooie weekeind zo ik zeggen, een dikke proficiat met de wedstrijden

Gepost door: anja | 18-08-09

Hey, zo goed gedaan van jou! Ik moet je echt bewonderen dat je zulke mooie tijden kan neerzetten op die langere afstanden, chapeau! Kzou zeggen, doe gewoon zo verder, echt super!

Gepost door: Audrey | 18-08-09

Amai je ziet het echt zitten Lies en de drie wedstrijden zijn supergoed gelopen.

Gepost door: anita | 19-08-09

Supergoeie prestaties, lies!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 21-08-09

De commentaren zijn gesloten.