22-08-09

Frisse zeebries

Gisteren zakten we met het ganse gezin richting Oostende om er deel te nemen aan een wedstrijd van het OLC en het kustcriterium. De wedstrijd ging het grootste stuk op het zand en dan nog een beetje dijk. Er stond heel veel wind echt waar!! Want mama waaide bijna weg toen we op weg waren naar de start, we hebben haar dan maar vastgehouden hehe. Voor de dames bedroeg de afstand 6 km en voor de heren 9 km. Het was de bedoeling eens door te gaan. Van bij de start liep ik bij Sophie Tuttens, eenmaal in het zand gekomen moest ik knokken en het liep behoorlijk goed, ging ik over Sophie, ik kwam door als eerste dame met een klein gaatje op Sophie, maar verder in het zand lukte het me aardig voor mij altans. Maar Sophie kwam terug en ging me voorbij, met in mijn achterhoofd dat het nog een ronde was besloten papa en ik wijselijk te passen. Eenmaal op de dijk terug gekomen versnelden we wat. Maar we voelden in ons spoor Chris Peeters, we vertraagden terug tot dit groepje bij ons kwam. Chris nam onmiddellijk de kop, maar het zand voor mij was terug moeilijk, ook al liep ik sterk verder. Op het einde van de zandstrook besloten we te versnellen en op de dijk ging het tempo terug de hoogte in! We eindigden op enkele meters van Chris en verloor dus in de spurt. Ben heel tevreden over mijn volledige wedstrijd! Mijn eindkilometers waren nog heel goed! Ik eindigde als 3de dame en 1ste senior op amper 20 seconden van Sophie Tuttens, die heel sterk loopt. Mijn tijd was 25'44" en vorig jaar liep ik bij beter weer en minder wind 26'16". Dus mij hoor je zeker niet klagen! Mijn 3 wedstrijden zijn verteerd van vorig weekend.

Ik wil mijn vader van harte feliciteren voor al zijn ervaring en tips! En ook mijn zoetje want hij was terug winnaar en hij deed het zeer knap! Van bij de start solo! Supporters bedankt voor de vele aanmoedigingen en felicitaties! Op naar de volgende en dat is héél binnenkort!

Lies

Lies zand

Papa en Lies

 

12:23 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat hoor...je bent goe bezig Lies...knap gedaan.

Gepost door: natalie | 23-08-09

prachtig wat heb jij terug prachtig gelopen, dikke proficiat,

Gepost door: anja | 24-08-09

Lastig , .. dat zand . Je hebt dat weer mooi afgewerkt en al bij al dicht achter de winnares . Ikzelf was op een meeting in nieuwpoort dus was onze oudste zoon op post om zijn moeder te begeleiden . Kristein was ook heel tevreden van haar wedstrijd .

Gepost door: ivan Dieryck | 24-08-09

Lastig , .. dat zand . Je hebt dat weer mooi afgewerkt en al bij al dicht achter de winnares . Ikzelf was op een meeting in nieuwpoort dus was onze oudste zoon op post om zijn moeder te begeleiden . Kristein was ook heel tevreden van haar wedstrijd .

Gepost door: ivan Dieryck | 24-08-09

1 woord !!! Superrrrrrrrrrrrrrrr
xxx Gwen

Gepost door: Gwen | 24-08-09

De commentaren zijn gesloten.