24-08-09

Nieuwe wedstrijd op mijn naam geschreven.

Zaterdag wou ik nog een wedstrijd lopen en we besloten eens een nieuwe loop te kiezen. Te Bikschote een wedstrijd over 9.2 km zowel voor heren en dames. Van bij de start zag ik niet echt concurrentie, dus besloten we wel goed tempo te lopen maar niet echt in het rood te gaan, het was tenslotte mijn tweede wedstrijd en de dag voordien was een zandwedstrijd en veel wind. De omloop ging over 4 ronden, de eerste ronde liepen we al wat uit of de 2de dame, maar vanaf ronde 2 was er eingelijk al geen gevaar meer. We liepen iedere ronde constant tempo en op het laatste kon ik nog een mooie eindspurt maken. Het weer was toch behoorlijk heet plots en toch nog behoorlijk wat wind! Ik eindigde knap als eerste dame in een tijd van 38'33". Ik wil papa van harte bedanken om me te begeleiden naar de overwinning! Hij is echt een goede leermeester en steun! Waarvoor dank! Mijn zoetje zag niet echt veel concurrentie en die ging er al heel snel vandoor om zijn 4 ronden alleen af te leggen en werd knap winnaar van de eerste loop!! Dus we hadden een dubbelslag als koppel gewonnen. Mijn zoetje bij de heren en ik bij de dames.

De organisatie was heel dik inorde! Chapeau daarvoor! En een prachtige omloop! Mama van harte bedankt om ons altijd te voeren naar de wedstrijden en te supporteren en ons te steunen!

Zondag was er dan de Wembleyloop te Heule, we zitten daar in organisatie! Met het warme weer hadden we prachtige winnaars zowel op de 5 en 10 bij dames en heren! En een grotere opkomst dan vorig jaar!Iedereen van harte bedankt om naar Heule te komen lopen, we waarderen dit enorm en zullen dit niet gauw vergeten!

 

21:58 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Lies, moet deugd doen nog eens te kunnen winnen... en in Heule was het inderdaad een mooie opkomst...ben tevreden over mijn wedstrijd en mocht naar huis gaan met nog een prachtige tombolaprijs.

Gepost door: natalie | 25-08-09

Knap gelopen Proficiat met je overwinning en de puike organisatie zondag

Gepost door: Herman | 25-08-09

Proficiat met je overwinning, zusje!
Ik zag het in de krant, Davy is ook gewonnen?

Gepost door: Layla | 26-08-09

koppeloverwinning proficiat met jullie beide overwinning. Davy krijgt er grote concurrentie bij !!

Gepost door: wim | 26-08-09

Super... ... proficiat met je 1e plaats !!! Je bent in supervorm.
In Heule vond ik alles okidoki , voor herhaling vatbaar !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.