13-09-09

Amai wat een wedstrijd over 12.8 km!!

Zaterdag gingen we met het ganse gezin richting Nederland om er een wedstrijd af te leggen. Met volle moed vertrokken we, om 14 u was het de start. Voor mama een iets minder aangename wedstrijd, supporteren kan ze niet voor ons.Enkel van op afstand. We lopen van de ene gemeente naar de andere. Gans recht stuk! Echt wel een aangenaam en rustig parcours! Het was toch wel even bibberen want het was heel lang geleden dat ik 12.8 km gelopen had in wedstrijd. Aangekomen in Nederland zagen we toch heel wat Belgische topatleten. En bij de dames wat het veld ook niet echt te onderschatten. Maar ik liet dit niet aan mijn hart komen, ik was er om mijn eigen wedstrijd te lopen. Van bij de start liep ik in een goede positie en ging het vlot. De eerste kilometers gingen heel vlot en snel eigenlijk voor een lange afstand. Na 6 km kwam ik door in 24 min, wat ik heel vlug vond, ik dacht bij mezelf oei oei mijn klopke zal nog komen. Maar ik verbaaste mezelf en ik kon blijven lopen aan ongeveer 4 min de kilometer. Aan kilometer 10 kwam ik door met een scherpe tijd. Papa vroeg me onderweg constant lukt het en we maakten eingelijk wel praatjes. De laatste 800 meter hebben we zelfs nog gespurt. Echt ik voelde me super! En ik eindigde dan ook in een tijd van 52'04". Meer dan gelukkig kwam ik over de meet, ik knuffelde papa heel hard! Het gevoel dat ik had aan de finish niet te omschrijven! Mama en mijn zoetje stonden aan de laatste honderden meters en riepen heel sterk zus, chapeau! Mijn tijd is een verbetering met 2'25" met vorig jaar.

Wat eerder eindigde mijn zoetje als knap 5de senior, na een sterke bezetting.

Ik wil mijn vader, zoetje en mama bedanken voor het vertrouwen en de steun dat ze me geven! Door hen kan ik mijn grenzen verleggen! Bedankt Henk ( speaker ) voor het warm onthaal aan de finish echt zalig zo over de eindmeet te lopen.

21:12 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

proficiat hoor Lies...je conditie gaat precies nog altijd in stijgende lijn. Goed zo.

Gepost door: natalie | 13-09-09

beter en beter September je staat er ! waarschijnlijk je beste loopmaanden in de herfst zo blijkt. Knap gedaan van je, je wordt nu echt beter en beter zeker weten. tot Vrijdag op de westerkwartierloop in Oostende

Gepost door: Clint | 13-09-09

sterk sterk bezig, vanavond zal je ook weer vlammen !!

Gepost door: wim | 18-09-09

De commentaren zijn gesloten.