27-09-09

30 ste massaloop te Izegem

Deze namiddag trokken we met het gezin richting Izegem, eenmaal aangekomen voelde het weer toch behoorlijk warm. En had ik toch last van luchtwegen door verkoudheid.Iedereen schreef zich in voor de 10 kilometer. Tijdens het opwarmen zag ik Charline Vanneste, Nathalie Lambrechts,Veronique Timmermans, Gwendolien Sierens,enkele plaatselijke dames.
Strijden voor de overwinning moest ik zeker niet doen, ik hoopte op een 3de plaats. Om 15.00 ging het startschot en weg waren we , 2 ronden op een zalige piste en dan het parcours op. Bewust ging ik niet voor een te snelle start, want het had toch geen zin. Na doorkomst van 5.4 kilometer kwam ik als 3de dame door en voelde ik toch wat ademgebrek en wat zware benen door de adem tekort denk ik. Vol goede moed ging ik mijn 2de ronde in, mama supporterde en vertelde me dat de 3de plaats safe zat. Dus liep ik rustig mijn tempo verder, niets forceren! En ja hoor ik eindigde als 3de dame na een sterke Nathalie en Charline! Mijn eindtijd was 45 seconden sneller dan vorig jaar, ik mag dan toch tevreden terug kijken op de wedstrijd! Mijn zoetje eindigde knap 2de na Bosmans Maarten, mensen die het lopen volgen weten dat dit zeker geen schande is. Mijn vader eindigde heel knap als 4de master! Hij komt terug sterk voor de dag! Tevreden keerden we huiswaarts!

Bedankt Karim voor de foto's! Gwen leuk je terug te zien , hopelijk volgende keer wat met meer tijd! Proficiat met u resultaat op de 5 km!

Opa proficiat met u prestatie, nog eventjes en we kunnen terug samen lopen!

IMG_0124[1]

IMG_0119[1]

IMG_0121[1]

IMG_0122[1]

Onze trouwe supporters en chauffeur! Bedankt!

22:06 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Sterk !!! Je hebt een knappe wedstrijd gelopen Lies,super gedaan,op naar de volgende.Kan wel je foto's niet bekijken,bij mij staan er geen op.

Gepost door: anita | 28-09-09

Knap gedaan hoor Lies...proficiat.

Gepost door: natalie | 28-09-09

Goed bezig Zoetje,
je bent super goed bezig, iedere wedstrijd loop je sneller dan vorig jaar,
ben fier op jou.
Dikke zoen, doe zo voort.

Gepost door: Stiepi | 28-09-09

Yiehaaaaaaaaaa..... ... ge doet dat verdikke goed he Liesje... Ik zie je graag lopen. Ik leef altijd met u mee als ik je zie passeren. Ik roep de longen uit mijn lijf voor jou want je verdient het !!!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 29-09-09

De commentaren zijn gesloten.