04-10-09

Machtig!!

Dit weekend zat ik met een dilemma, meedoen in Oostende voor het OLC of meedoen in de wedstrijd van onze vriend Mario.
Samen met mijn zoetje en ouders beslisten we om deel te nemen aan de wedstrijd van Mario. Het werd een 10 kilometer wedstrijd met  heel veel wind en gelukkig geen regen. Ik zag voor de start Marijke Guillemyn en Christa Noyez als belangrijkste tegenstanders. Van bij de start was ik zeer goed weg en bleef in het spoor van Marijke lopen.  Na een goeie kilometer nam ik plots onverwachts voorsprong op Marijke en bleef op mijn tempo verder gaan, ik bleef steeds zo'n 20 tal meter voor haar uitlopen. Met nog een grote kilometer te gaan kwam Marijke op en over mij, ik pikte nog even aan maar moest in haar in de laatste meters laten gaan, ik kwam zo op 3 seconden van de overwinning. Teleurstelling was er niet want ik liep een zeer goede tijd(40'30") en werd eerste in mijn categorie. Ik zag ook mijn zoetje winnen na een zeer sterke halve marthon vrijdagavond in 1u09'58" en eindigde daarme 5de en 2de senior!!! Mijn vader eindigde knap als 4 de master. Gelukkig keerden we allen huiswaarts, na een geslaagde organisatie!

Zondag toch nog overwachts besloten om nog een klein wedstrijdje te lopen dit in Deerlijke een afstand van 5km120, voor de start zag ik dat het ging strijden worden voor een podiumplaats, er stonden toch 3 sterke dames aan de start Annick Delaere, Valerie Steen en Sophie Tuttens. Sophie en mezelf zaten niet fris doordat we beiden al een wedstrijd gelopen hadden dit weekend. Dusja dacht ik gauw dat het tussen de dames ging gaan die fris zaten en ja hoor. Vanbij de start trok Valerie door en ik volgde in het spoor van Annick, maar na een kilometer liet ik ze bewust gaan, ze gingen toch sterker zijn want ik voelde mijn 10 kilometer toch wat in de benen! Maar ik ging goed verder door op mijn tempo en zo eindigde ik knap als 3de dame en 1ste senior! In een schitterende tijd van 19'13".Dit 1 minuut sneller dan vorig jaar en dit jaar met een schitterende wedstrijd al in de benen. Mijn vader liep samen met mijn zoetje los en eindigde toch nog knap 2de veteraan!.

Het was een druk maar heel geslaagd weekend! Zo mogen er nog veel komen!

DSC05995

DSC06008

 DSC06011

 

21:49 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Van een top weekend gesprken. Proficiat met bijde wedstrijden.

Gepost door: natalie | 04-10-09

goed gedaan!!! Proficiat!

Gepost door: Wendy | 04-10-09

Schitterend weekend Lies!

Gepost door: Christoph | 05-10-09

Beter en beter Zoetje,
je blijft steeds harder lopen,
kan alleen maar zeggen;
doe zo voort, je bent super bezig,
ben fier op jou,
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 05-10-09

prachtig wat heb jij terug een prachtig weekeind, je blijft maar de conditie behouden. Prachtig zeg, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 05-10-09

mooi Mooie wedstrijden!!! Proficiat!!

Gepost door: sandra | 05-10-09

goed weekend proficiat met je wedstrijden van dit weekend.
knap dat je kon volgen bij marijke. super!!!
groetjes patje x

Gepost door: patricia | 06-10-09

De commentaren zijn gesloten.