25-10-09

Cross Dapalo al dan niet deelnemen??

Zoals jullie eerder konden lezen op mijn blog was ik gans de week niet echt in goede gezondheid, zaterdag was het dan nog eens heel stuk erger in de namiddag, niezen, snuiten, hoesten, geen adem,warm (koorsachtig), koud,... . Ik vloekte dju hopelijk is het morgen weg dacht ik. Lang geslapen zaterdag op zondag en zelfs goed gezweet in bed, was ik terug een blaffende hond vanochtend. Maar het kriebelde zo om mijn eerste cross te lopen en dan nog de cross van mijn club. Zal ik lopen, zal ik niet lopen dat stelde ik mij constant de vraag. Ohja kleren aandoen ik zie wel het moment zelf bij de opwarming. Iedereen sprak me aan doe je mee of niet? Ik twijfelde en wist nog geen antwoord. Rond 14.15 ging ik even loslopen met Anja en ik voelde al dat het niet goed ging zijn, ik liep heel traag en had al geen adem meer, Anja zag het en zei rustig lopen hé meid, dat er niets met u gebeurt.
Maarja ik ben een wedstrijdbeestje ik wil altijd het beste van me geven in een wedstrijd.
Ik dus aan de start verschenen, pang en weg waren we. En oei oei wat een start. Ik zat in een heel slechte positie! Inhalen moest ik doen inhalen want de koplopers waren al weg. Mijn uiterste beentje voorgezet, ik was amper 500m weg en daar stond Glenn en Charlotte mijn adem was al een ramp geen lucht, ze zagen het ook. Maar Liesje blijft bijten en volhouden, en ja hoor ik liep he grote gat toe tot bij Audrey. Voor mij was dit vandaag een hele inspanning. Maar al snel versnelde ze terug en ik kon niet volgen dit door ademgebrek daarna liep ik op eigen tempo verder en eindigde zo als 3de dame, dit na Charline Vanneste, Audrey Goesaert.

Al bij al mag ik tevreden zijn over de wedstrijd in de omstandigheden, maar ik ben niet echt tevreden.
Wat me ook niet makkelijk was is de omschakeling tussen cross en straat. Momenteel train ik voor langere afstanden en dan plots terug 3 kilomter. Terwijl anderen al verschillende crossen liepen.

Op naar een betere en hopelijk gezondere wedstrijd!

 

Bedankt aan alle supporters, het deed me veel plezier! En bedankt voor de complimenten dat ik toch van start ging voor de club ze vonden dit een mooi gebaar.

21:53 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

ondanks dat je er ziek bij liep een moie podiumplaats hé. Proficiat.

Gepost door: natalie | 25-10-09

Lastig he, Zoetje, ik heb vorig jaar ook zo eens een wedstrijd gelopen en das zeker geen pretje.
Je hebt gebeten en je stond toch nog op het podium e,
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 26-10-09

Knappe wedstrijd, zeker gezien de omstandigheden. En dan nog op zo'n zwaar parcours.

Gepost door: Herman | 26-10-09

sterk knap gelopen in moorsledee lies.
je niet goed voelen en toch een knappe wedstrijd lopen. chapeau!!!
groetjes patje x

Gepost door: patricia | 26-10-09

supporters Voor de supporters was het wel spannend, en je hebt je karakter getoond: bijten tot op het einde!!!

Gepost door: sandra | 26-10-09

goed gedaan als ik je zag in de inschrijven zag het echt niet goed, zat er echt mee in tijdens de opwarming ging het niet super, maar zoals je zegt is moeilijk om je kalm te houden. Ben echt blij voor jou dat het toch goed afgelopen is. Nog eens proficiat met je podiumplaats

Gepost door: anja | 27-10-09

... Proficiat Liesje!
Heel sterk van je.
Ziek zijn en toch lopen, je moet karakter hebben!
Chapeau
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 28-10-09

De commentaren zijn gesloten.