01-11-09

Halloween is eens gek doen.

Zaterdag gingen we richting Waregem om deel te nemen aan de 52ste jongerencross, waar mijn vader al reeds verschillende malen gewonnen had. Helaas kon hij er vandaag niet bij zijn, hij moest werken.
De cross was slechts 2 kilometer lang wat voor mij niet echt een voordeel was, als je weet dat ik geen cross trainingen doe en train voor langere afstanden. Ik wou dolgraag terug op het podium staan wat me al iedere maal in Waregem lukte. Bij de start zag ik dezelfde namen zoals bij iedere cross van de vrije sporters. Omstreeks 12 u ging ik van start. Mijn start was een heel stuk beter dan bij de cross van DAPALO. Snel zat ik vooraan bij de kopgroep samen met Audrey. Net iets voor het einde van de eerste ronde wou ik het tempo iets hoger leggen en voelde al snel dat Audrey het moeilijk ging krijgen. Ze moest al eventjes een gaatje laten, maar kon terug aansluiten maar niet voor heel lang, want iets verderop versnelde ik terug ietsje en kon ze niet meer aanpikken. Het gaatje werd steeds groter en groter, waardoor ik mooi als 2de kon eindigen. Tevreden was ik zeker over mijn prestatie had een heel goed gevoel!

Iets later omstreeks 16.00 ging mijn zoetje er van start. Hij moest 8 kilometer afleggen en deed geregeld wat kopwerk, voor zijn eerste cross deed hij dit zeer goed! Hij eingde als 4de plaats op slechts 10sec. van de eerste. Daarna nog iets gedronken en toen vertrokken we richting De Haan, ik had al enkele weken in gedachten om na Waregem nog deel te nemen aan de Halloweenloop in De Haan. Dit kon enkel als mijn zoetje niet gewonnen had in Waregem.
Mijn vader was ook ondertussen aangekomen in De Haan en ja hoor met 3 gingen we om 19u30 starten voor de 12 kilomter. Mijn zoetje twijfelde wat zou ik doen, maar hij voelde zich nog fris genoeg om toch nog door te gaan in de wedstrijd.Bij de start zag ik de concurrentie van in het OLC. In mijn achterhoofd had ik graag gewonnen, maarja had toch al gelopen en het was 12 kilomter. Het parcours ging over 3 ronden. Van bij de start liep ik een heel goed tempo en voelde dat de benen super zaten, ik aarzelde niet en ging ervan door. Na de eerste ronde liep ik als eerste dame en  dit met een super gevoel. Had wat schrik voor ronde 2 en 3 maar verval kreeg ik niet en bleef zelfs de voorsprong uitdiepen. Ik eindigde als 1ste dame in een tijd van 49'44". Heel tevreden was ik na mijn prestatie van deze ochtend! Mijn zoetje had de wedstrijd ook gewonnen en papa was knap 2de master.

Heel tevreden gingen we huiswaarts! Met knappe prestaties en van iedereen een goed gevoel!

 

14:46 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Whoewahahahaaaaaa... Amai zeg... knap werk geleverd !!!
Dikke kus ,
Gwen.

Gepost door: Gwen | 01-11-09

amaai wat een drukke dag lies.
een knappe 2de plaats lopen in waregem en dan een overwinning in de haan. proficiat lies.
groetjes patje x

Gepost door: patricia | 01-11-09

super amai zeg... van een superdag gesproken. Eerste en tweede op dezelfde dag. Chapeau hoor.

Gepost door: natalie | 01-11-09

prachtig eerst tweede lopen in Waregem en dan nog eens winnen in den Haan, dat zullen er niet veel achter doen, allesinds ik niet, een dikke proficiat voor de beide wedstrijden

Gepost door: anja | 02-11-09

superloopster super gelopen, iedereen trouwens. heb mij ook geamuseerd. zelf ook goed gelopen met de 2de dame veteraan. tot ziens en groetjes aan iedereen.
opa ...

Gepost door: opa | 02-11-09

Prachtig Je hebt echt super gelopen ze zoetje,
ben zo fier op jou,
tweemaal in één dag zo lopen,
echt prachtig,
dikke zoen xxx

Gepost door: Stiepi | 03-11-09

proficiat alle twee ne dikke proficiat met jullie mooie prestaties he zaterdag.
zo blijven doorgaan is de leuze!!!!!!

vele groetjes
wenda en axl

Gepost door: wenda | 03-11-09

De commentaren zijn gesloten.