11-11-09

8 kilometer van Ploegsteert super gelopen!

Jaarlijks is er de 8 kilometer en de halve marathon van Ploegsteert. We zijn daar al heel lang aanwezig, mijn vader al reeds meer dan 20 jaar. Dit jaar ging het een speciale editie zijn, Frank VDB de zoon van de organisator is morgen pas 1 maand gestorven is. En we kenden Frank toch en hij is de laatste jaren aanwezig en slaat een praatje en staat onderweg. Maar we gingen met z'n 3 lopen voor Frank.
Met een goede conditie gingen we naar Ploegsteert rond 9u20 kwamen we al aan. Mijn vader en mezelf gingen om 11 u van start voor 8 kilometer, iets later 11u20 ging mijn zoetje van start.
Voor de start zag ik behoorlijk sterke dames, ik liep vandaag eens niet voor een plaats maar voor wel een goede tijd, na een vlugge 2 kilomter dacht ik dit loopt fout af, maar met nog 1,5 kilomter te gaan zag ik dat de chrono goed zat. Ik eindigde als 7de dame in een tijd van 32'32", tevreden was ik zeker en vast!! Bij de dames ging de overwinning naar Veerle Dejaeghere. Mijn vader eindigde heel knap als 4de master.

Na mijn aankomst gingen we vlug richting de doorkomst van de halve marathon, dit was aan 11 kilometer. Mijn zoetje liep daar als 15de positie eveneens tussen heel sterke lopers! Hij liet me weten dat het niet zijn super dag was, maar hij is een doorzetter. Hij eindigde knap als 16de! Als je weet dat hij een stukje verkeerd gelopen heeft!

Iedereen van ons 3 heeft tijdens het lopen aan Frank gedacht, na de wedstrijd zijn we terug Frank nog eens een bezoekje gaan brengen, hij ligt begraven net naast zijn ouderlijk huis, Frank heeft vandaag alles meegemaakt van heel dichtbij! Ik ben zeker dat hij tevreden is dat zijn ouders de wedstrijd zo goed tot een eind gebracht hebben!

Op naar de volgende.

21:16 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

knap Alweer een prima prestatie hoor Lies. Proficiat.

Gepost door: natalie | 11-11-09

Jullie hebben dat alledrie heel goed gedaan! Ook toch wel emotioneel als je bedenkt dat daar in Ploegsteert zoveel te doen is rond Frank VDB.

Gepost door: Audrey | 12-11-09

Had u graag zien vliegen Jammer dat ik wat later moest starten waardoor ik u niet zag vliegen,
je bent super bezig, doe zo voort
dikke zoen xxx

Gepost door: Stiepi | 12-11-09

super meid amaai lies wat een prachtige wedstrijd heb je gelopen.
supersterk!!! je hebt een mooie tijd gelopen. proficiat.
groetjes patje x

Gepost door: patricia | 12-11-09

Tja, tegen Veerle Dejaeghere kan niemand op hé!! Jij hebt dat goed gedaan, proficiat!!

Gepost door: Wendy | 13-11-09

De commentaren zijn gesloten.