23-11-09

Solo race

We hadden zin om terug een wedstrijdje te lopen, één weekend zonder wedstrijden is al meer dan genoeg. Zo trokken we samen met mama, papa, mijn zoetje en ons lief hondje richting Gistel. Daar gingen we allemaal van start op de 12 kilometer. Toen we aankwamen in Gistel was het fantastisch weer echt lekker! Het is eind november bijna en nog in topje kunnen lopen!! Ik had geen verwachtingen dit omdat we een weekje vol stress hadden en ik veel gewerkt had tot vrijdagavond laat. Voor de start hoopte ik om in een groepje te lopen met o.a. Sophie Tuttens, Chris Peeters, Veronique Timmermans. Van bij de start had ik een héél goed gevoel! En zonder ik het wist kwamen we aan kilometer 1 en was ik al alleen op pad, met kort na mij Sophie. Maar iets verder konden we in de bochten elkaar zien en zag ik dat ik al een mooi stukje voor liep. Ik bleef een goed tempo zoeken want het parcours was lastig met 2 serieuze bruggen erin en met een stevige wind! Zo eindigde ik als eerste in een goede tijd. Heel tevreden was ik!  Als tweede was het Chris Peeters op 1'30".Mijn zoetje had ook gewonnen, terug een dubbeloverwinning joepie! En mijn vader liep een heel sterke wedstrijd en eindigde als 2de master! Pas op papa is terug aan het komen!!

Ik wil toch ook Hans Pacque bedanken om me toch enkele kilometers te vergezellen! Bedankt!

Mamie van harte bedankt dat je er altijd trouw bent om te supporteren! Mijn papa en zoetje om me te steunen en bij te staan op de trainingen! Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel veel evolutie al geboekt heb de laatste 2 jaren!!!

17:24 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Hele dikke proficiat zoetje,
je liep echt een sterke wedstrijd,
ben fier op jou.
Doe zo voort,
Dikke zoen, xxx

Gepost door: Stiepi | 23-11-09

Goeie... Hey Lies, proficiat hé....sterk gelopen

gr.
Dorine

Gepost door: Dorine | 23-11-09

Dikke proficiat! Hey Lies,
mooie overwinning hé! Je hebt dat echt opnieuw subliem gedaan. Keer op keer toon je dat je een sterke loopster bent! Je verdient het ook hoor! En het is leuk dat je zoveel mensen rondom jou hebt die jou steunen, echt fijn!
Doe gewoon zo verder!!!

Gepost door: Audrey | 23-11-09

Super Proficiat met je wedstrijd Lies,je bent zeker goed bezig.

Gepost door: anita | 27-11-09

De commentaren zijn gesloten.