29-12-09

Corrida's om jaar af te sluiten

Zaterdag ging het richting Tielt om er zoals jaarlijkse gewoonte de 5km te lopen. Ook dit jaar stond ik er terug aan de start en ook deze keer was het terug goed bezet. Ik stond op de eerste rij om goed te starten en was bij het startschot dan ook supergoed weg. Ik zat direct voorin en vond het echt geweldig lopen. Na een goeie kilometer zat ik nog steeds bij Marlene Vandenbrouck, maar ik voelde dat ze steeds sneller ging lopen. Ik liet ze gaan en al snel kwamen er twee dames van Molenland bij me. Ik ging nog een tijdj mee maar moest ze de laatste kilometer laten gaan. Ik eindigde knap als achtste en eindigde op enkele tellen van Els Van Coillie. Ik was zeer tevreden van mijn wedstrijd, wellicht iets te snel gestart maar op een vijf kilometer mag dat wel eens. Na de wedstrijd had ik nog een redelijk goed gevoel en besliste om de dag nadien nog eens te lopen.

Op zondag gingen we naar Sint Eloois-Winkel om er deel te nemen aan de 4.25km. Maar eerst masseerde mijn zoetje nog eens goed mijn benen want ze zaten niet zo heel goed meer. Toen ik aan de start verscheen zag ik Audrey Goessaert, ik wist direct dat het tussen ons tweetjes ging gaan. Van bij de start was ik terug goed weg en de beentjes waren goed (hoe zou dat komen Lachen) Na een honderd tal meters begon ik wat op te schuiven en zag dat Audrey een gaatje liet. Ik bleef op mijn eigen tempo verder lopen. Na een grote kilometer stonden mijn ouders en zoetje om mij aan te moedigen. Ik ging nog wat sneller lopen na de aanmoedigingen. Toen ik zag dat het gaatje groot genoeg was ging ik op een goed tempo verder. Ik won zo de 4.25km en dit precies dertig jaar na de overwinning van mijn vader mag ik mijn naam ook op de erelijst plaatsen. Audrey kwam 15" na mij als tweede over de meet. Tuttens Sophie vervolledigde het podium.

Zo sluit ik 2009 af met een overwinning, het was echt een superjaar voor mij. Hopelijk wordt 2010 evengoed of zelfs wat beter :) Mijn zoetje kan ook terugkijken op een prachtjaar, dit met maar liefst 32 overwinnigen. Mijn papa wil ik ook bedanken voor al zijn haaswerk en ook mijn mama om steeds klaar te staan als chauffeur en toeschouwer. Ook bedankt aan alle supporters. Op naar een mooi 2010.

2010.1

21:14 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Mooi !!! Proficiat met je wedstrijden Lies,je sluit je jaar zeker mooi af en van je jaar mag je zeker en vast tevreden zijn.

Gepost door: anita | 29-12-09

Hoe kan je een jaar mooier afsluiten...prachtige overwinning hoor. Proficiat. Onze beste wensen voor 2010.
Groetjes Natalie en Eddy

Gepost door: natalie | 29-12-09

Nogmaals een dikke proficiat! Het is fijn om nagenoeg voortdurend je mooie prestaties op de wedstrijden hier even na te lezen! Je hebt dat heel goed gedaan en je hebt je plaatsjes verdiend! Ik ben er zeker van dat je het in het volgende jaartje ook nog goed zal doen! Mooie foto trouwens van jullie tweetjes!
Groetjes

Gepost door: Audrey | 30-12-09

Pracht jaar Zoetje,

niet alleen ons liefdesjaar was prachtig maar ook al uw resultaten.
Ben zo fier op jou,
doe zo voort.
XXX...

Gepost door: Stiepi | 31-12-09

2010 Proficiat Lies, het jaar is inderdaad schitterend afge(lopen). Alleszins een heel gelukkig 2010 gewenst vol liefde en geluk (maar ik zie dat dit je zeker niet ontbreekt) en natuurlijk prachtprestaties voor jullie beide.
Gr.
Dorine

Gepost door: Dorine | 01-01-10

De commentaren zijn gesloten.