31-01-10

Nieuwe cross (test)

Vandaag stond er eindelijk na lange tijd een wedstrijd op het programma. Mijn zoetje had besloten eens te crossen en ik dacht zo bij mezelf waarom zou ik ook eens testen waar ik daar loop. Deze middag vol goede moed richting Uitbergen. Omstreeks 15u was het mijn beurt om te starten, eigenlijk met weinig stress ging ik van start. De meisjes die aan de start stonden ken ik echt niet. Het was allemaal nieuw voor mij en wat de kat uit de boom kijken. Van bij de start zat ik heel goed voorin, ik verbaasde mezelf, mijn zoetje riep naar me toe kalm het is 5km. Maar mijn gevoel was uitstekend en er was mooie concurrentie en konden we strijden voor de plaatsen. Na 1 ronde zat ik in een mooi groepje en liep ik op plaats 8. Het parcours maakte het zwaar door de vele wind en het was koude wind!! Ik verbaasde blijkbaar iedereen en mezelf zeker. Met een heel goed gevoel liep ik verder en eindigde knap als 9 de en 6de senior. Heel tevreden was ik over mijn wedstrijd!!! Dit is voor herhaling vatbaar en dit smaakt naar meer!

De uitslag bij de dames seniores: Van Peteghem Ingrid, Ameloot Sylvie, Van Bockstal Saartje, De Smet Kristi, Van de Mergel Eva, Lies Deruddere. Bij de masters won Marlene Vandenbroeck.

Iets later moest mijn zoetje starten dit voor 9,8 km, er was een heel sterke bezetting! Hij liep heel goed mee voorin, maar na 1 ronde sloeg het noodlot toe. Hij sloeg zijn voet om in een bocht. Hij had pijn maar beet door en liep door op een kalmer tempo om zijn plaats veilig te stellen. Hij eindigde als 8ste senior! Ik ben trots dat hij doorbeet! Hopelijk is het niet te erg! De winaar was daar Vital Gahungu.

lies

 

davy

21:49 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Knap Knappe prestatie Lies, crossen is niet niks en dan zulk resultaat neerzetten, proficiat !!!!

Gepost door: kurt Jurgens | 01-02-10

Goeie... Amai Lies, sjiek wi...proficiat

Gepost door: Dorine Demets | 01-02-10

KNAP Proficiat Lies, dit heb je prima gedaan tussen al die kleppers...

Gepost door: natalie | 01-02-10

Super, Super, is gewoon het woord voor uw prestatie zoetje,
je hebt dat echt super gedaan.
ben zo fier op jou,
doe zo voort,
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 01-02-10

amaai lies, héél sterk gelopen. amaai, heb de uitslag bekeken, is echt wel heel knap. ben benieuwd naar het vervolg.
groetjes patje

Gepost door: patricia | 01-02-10

Knap crossdebuut!!

Ik herkende je aan de start maar kon je niet goed plaatsen, achteraf dacht ik eraan dat ik al eens op je blog was terecht gekomen. Vandaar dit berichtje.

Nog veel succes,

groetjes,

Eva

Gepost door: Eva Van de Mergel | 01-02-10

knap amai, wat een prestatie, een dikke proficiat

Gepost door: anja | 03-02-10

De commentaren zijn gesloten.