22-02-10

Speciaal parcours

Zaterdag gingen we naar Watervliet om er net als vorig jaar mee te doen aan de 12km. Dit jaar moest mijn pa niet werken en was hij ook op tijd, dus zo stonden we zoals gewoonlijk met drie aan de start. Mijn zoetje ging bij mij blijven om samen met mij die 12km af te werken. De start was tegenwind maar al snel kon ik opschuiven en liep ik eerste dame. Achter ons groepje liep dan een groepje met twee dames in met daarbij Ann Sophie Claeys. Toen we aan 3km aan d e vaart kwamen begon het plots wat zwaarder te worden. Niet omdat ik het lastig kreeg maar omdat de ondergrond er zwaar bij lag. Het was precies zoals vorige week in Izegem. Het was steeds wat opletten dat je niet zo weg glijden. Toen we aan de overkant van de vaart moesten lopen kon ik mijn voorsprong eens bekijken en zag dat het nog steeds dezelfde twee dames waren.Ik zag ook hoe mijjn vader opp een derde plaats liep. Het was leuk om zo te zien waar iedereen waar zat. De laatste drie kilometer liepen we dan op de baan terug tot aan de finish. Ik zag dat Ann Sophie op de tweede plaats liep met een goeie dertig seconde achterstand. Ik kwam zo over de finish in 45'50" en  dit voor 11km (normaal is het 12km maar dit jaar moesten ze noodgedwongen het parcours wat veranderen). Ann Sophie Claeys werd tweede, ik was tevreden van mijn wedstrijd want echt doorlopen kon je niet op deze ondergrond. Mijn vader liep ook een sterke wedstrijd en werd knap derde en was hiermee ook eerste veteraan. Zo konden we allemaal tevreden naar huis.

Ik wil mijn mama nog bedanken om terug chauffeur en supporter te zijn en ook mijn zoetje om mij te hazen, was echt leuk. 

09:42 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! Proficiat met je mooie resultaat! Ondanks de omstandigheden heb je toch een mooie tijd neergezet ook! Doe zo verder, zou ik zeggen! Groetjes

Gepost door: Audrey | 22-02-10

Proficiat met uw mooie overwinning !!!

Gepost door: kurt Jurgens | 22-02-10

mooi je ziet, de zware cross in izegem heeft al zijn vruchten afgeworpen. proficiat

Gepost door: patricia | 22-02-10

Proficiat ! Met je overwinning! Mijn man heeft nog een paar mooi actiefoto's van je genomen. Indien interesse moet je maar is mailen en dan sturen we ze wel door.Groetjes, Petra

Gepost door: Petra | 22-02-10

proficiat met je eerste plaats, alvast een leuke training. Ik was er ook in watervliet voor de 27 km; het was inderdaad soms lastig lopen, de verdere stukken die wij moesten doen lagen iets beter. Succes met je volgende wedstrijden.

Gepost door: tom | 23-02-10

... Alweer een overwinning!
Een dikke proficiat met je prestatie, zus!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 27-02-10

De commentaren zijn gesloten.