02-03-10

Heuvelloopje

Zaterdag gingen we richting de Walen om er deel te nemen aan een wedstrijd over 13.3km. Het was mijn vader die deze wedstrijd had gevonden en zo liepen we ook eens een andere wedstrijd tegen lopers die we niet kennen, of toch niet allemaal :) want ook Patricia Delvael was er net als nog een paar Vlamingen die we kenden. patricia vertelde ons dat het een zzwaar parcours was. De start gaf haar alvast gelijk want het was van bij de start direct omhoog lopen. Ik startte goed en had graag onder het uur gelopen. Ik hield in het begin wat in omdat ik er wat mee inzat dat het zeer zwaar ging worden. Al snel liep ik ergens als vierde vrouw rond (al zou ik dat maar op het einde te weten komen). Het was steeds bergop met daarna een afdaling. Na een 8-tal kilometer was er eindelijk een vlak stuk van zo'n 2km. Het bleef verbazend goed gaan, dan moesten we nog door een stuk bos met daarin ook nog een helling, hoe kon het ook anders. Dan ging het nog even bergaf om dan de laatste kilometer terug stevig te mogen klimmen. je zag de meet al van een eindje liggen maar door die stevige helling duurde het toch een tijdje tegen dat je over de meet was. Ik finishte in 56' en was daarmee vierde dame, waar ik zeer tevreden mee ben. Ik had graag onder het uur gelopen en dat is me dus ook goed gelukt. Patricia Delvael werd knap tweede dame. Mijn zoetje liep een goeie wedstrijd en werd achtste, ietsje later kwam mijn vader als 20ste over de meet, hij werd daarmee tweede in zijn categorie. Heel tevreden gingen we terug naar West-Vlaanderen, het was een zeer goede organisatie, er kwamen meer dan 1100lopers af naar deze wedstrijd.

Ik wil mijn mama bedanken om terug chauffeur te spelen en zo hard te supporteren. Het was zeer leuk lopen daar, mijn vader heeft goed gekozen :)

17:43 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

knappe prestatie amaai lies zaterdag een kei goeie wedstrijd gelopen.een schitterende tijd op zo een lastige omloop. proficiat lies.
groetjes patje en stef x

Gepost door: patricia | 03-03-10

Overal langs Waalse wegen ..... kom je Vlamingen tegen . Eventjes de hellingen op en af rennen . En met flair overigens , heel knappe uitslag Lies . Wij zaten op een boogscheut van Veurne in Hondschoote op de eerste uitgave van de "course des anguilles " maar het was er vlak , wel veel wind en minder lopers om je uit de wind te zetten . Nadien bij enkele picon's nog over jou zitten praten met Anouschka ( werd derde senior ) en mijn vrouwtje 2de vet na Inge Adam .
Tot binnenkort eens !

Gepost door: Kristien en ivan | 03-03-10

De commentaren zijn gesloten.