02-05-10

(ont)spannend!!

Zaterdag gingen we met het gans gezin richting Gistel om er deel te nemen aan een wedstrijd van het Houtlandcriterium. Vandaag had ik er een supporter bij want mijn zoetje had beslist eens niet te lopen. Hij ging samen met mijn mama supporteren. Eenmaal aangekomen in Gistel zagen we al enkele sterke dames en heren, bij de dames o.a. Helga Sibick, Nathalie Tijtgat, Sylvie Muylle, Rita Delodder om er zo nog maar enkele op te noemen. Voor de 5 kilometer was vriendin Gwendolien van de partij!! Ik had me al voorgenomen om een ontspannende wedstrijd te lopen in Gistel en dit op reserve, ik had de wedstrijd van zondag in mijn achterhoofd en de training in Brussel s'morgens. Vanbij de start had ik een heel goed gevoel en had ik een mooi tempo gevonden bij Rita Delodder. Na enkele kilometers vond ik dit ideaal en voelde dat ik niet te diep moest gaan. Tijdens de wedstrijd heb ik constant bij Rita gebleven en haar zoveel mogelijk proberen te steunen en mooi tempo te maken en uit de wind te zetten. En ja hoor dit lukte mij gedurende de ganse wedstrijd. We kregen tijdens de wedstrijd het gezelschap van Rik Vermeersch en die heeft ons ook verder geholpen zodat Rita een mooie wedstrijd gelopen had en een mooie plaats! We liepen met z'n drie hand in hand over de finish en ja hoor Rita mocht voor mij eindigen!! Zo werden we vier en vijf in een tijd van 41'43". Onmiddellijk kreeg ik heel veel lof van Rita en ik voelde me direct terug gerecupureerd. En toch was ik knap tweede senior en Rita eerste in haar categorie!! Mijn vader kwam knap als 2de master over de meet!! Proficiat! Na een geslaagde avond in Gistel samen met mijn ouders en zoetje en Glenn en Charlotte gingen we tevreden huiswaarts. Iedereen van harte bedankt om te supporteren.

Zondagmorgen vroeg liep de wekker af, we(papa, mama en mijn zoetje) moesten richting Brussel om er training te geven samen met Nike ter voorbereiding van de 20 km van Brussel. Omstreeks 10u30 gingen we van start dit op een heuvelachtig parcours. Ik verkoos om de tragere groep te begeleiden dit over een traject van 10 kilometer, de beentjes wat losgelopen. Na Brussel vertrokken we richting Oostende om er deel te nemen aan een wedstrijd over 5.870 km voor de dames en voor de heren een kleine 9 kilometer. Dit keer gingen we met z'n drie van start. Aan de start waren de kleppers er terug Veerle D'haese, Ann De Both, Heidi Hertveldt, ... . Het ging er terug snel aan toe gaan vooraan. Eenmaal gestart ging Veerle er van door. In de achtervolging liep Heidi samen met Ann, ietsje daarachter kwam ik. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht er nog bij te geraken, maar ja hoor mijn benen zaten super en na 1,5 kilometer kwam ik aangesloten bij hen, en probeerde te versnellen maar dit was niet verstandig al snel was er reactie van Heidi en ja hoor ze liep ons terug los. Na de doorkomst van de eerste ronde liep ik samen met Ann, ietsje verder versnelde ze terug en liet ik een klein gaatje, maar toch kwam ik er terug bij. Het was zij zij aan de finish, Ann 3de en ik  4de. Super super tevreden was ik van mijn wedstrijd, dit na het zware weekend!! Ik liep de 5,870 kilometer in 22'43". En was hiermee tweede senior. Mijn zoetje haalde terug de overwinning, hij behaald een 5 op 5. En kort daarna kwam mijn vader daar al, hij liep een sterke wedstrijd en eindige als 2de master.

Het was een super geslaagd weekend! Ik merk nog altijd progressie, dat stimuleert me enorm!! En zie het zeker voor de volgende wedstrijden!!

Gistel

DSC06888

21:45 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Schitterend weekend achter de rug Lies. Proficiat.

Gepost door: natalie | 02-05-10

Zweven.... ... jij zweeft overal... knappe tijden , stevige overwinningen !!!
Proficiat....
Dikke kus ,
Gwen.

Gepost door: Gwen | 03-05-10

proficiat ! Een dikke proficiat Lies met het sterke loopweekend ! Altijd aangenaam om een praatje te maken met de " loopfamilie ". Hopelijk kan ik de volgende wedstrijd eens iets langer blijven.

Gepost door: wim | 03-05-10

super hoor! en fijn dat je nog altijd vooruitgang boekt! echt geweldig!

Gepost door: Jess | 03-05-10

Zeer Fier ben echt super fier op jou zoetje,
je loopt steeds een super wedstrijd en het gaat nog altijd beter.
doe zo voort,
dikke zoen xxx

Gepost door: Stiepi | 03-05-10

Loop-weekend! Amaai Lies niet stil gezeten dit weekend , gewoon van het ene evenement naar het andere en dan nog overal in de prijzen gevallen, je moet het maar doen. Proficiat! En er is zeker nog progressie mogelijk!

Gepost door: Petra | 03-05-10

mooi wedstrijden amai, wat heb je terug een prachtig weekeind achter de rug een dikke proficiat

Gepost door: anja | 03-05-10

Heel goed gelopen hoor Lies!
Wat een mooie foto met de 3 lopers hand in hand. Wat zijn lopers toch lief voor elkaar. Of het nu moeilijk gaat of niet, er staan altijd mensen klaar om je te steunen!
Nog veel succes!
Groetjes

Gepost door: Audrey | 03-05-10

weekendje weer niet veel thuis geweest hé haha. proficiat met de loopkilometers en wedstrijden, je moet het maar doen.

Gepost door: patricia | 03-05-10

schitterend schitterend weekend gelopen. wat ben je mooi met je petje in oostende ;-)
jammer dat ik er niet bij kon zijn

Gepost door: opa | 03-05-10

Oostende Goed gedoan wi van joen in Osténde. Mo ja da's iedere kéren a zo da je lopt :-) . bedankt voe de steun die je me gift.(nog in behandeling)

Gepost door: Clint | 05-05-10

De commentaren zijn gesloten.