15-05-10

Drie maal knallen

Permekeloop Jabbeke

Er stond terug een wedstrijd van het Houtlandcriterium op het programma. Voor de start zag ik al enkele snelle dames o.a. Nathalie Tijtgat, Nathalie Declercq, Rita Delodder en Karen Neirynck, dit zijn enkele namen. De afstand bedroeg 7,2 kilometer en had me voorgenomen om eens te knallen van bij de start. Na een snelle kilometer ging ik op een vlot tempo verder en liep zo als eerste dame. Na de doorkomst van de eerste ronde liep ik nog steeds als eerste dame maar kort gevolgd door Nathalie Declercq. Ik wist dat zij te sterk was voor mij en liet ze direct gaan. Halfweg de wedstrijd kwam Nathalie Tijtgat bij me, ik ging nog eventjes mee maar besliste dan om mijn eigen tempo verder te lopen met het oog op de volgende dagen. Achtermij was het gaatje toch groot genoeg. Zo eindigde ik als 3de dame en 1ste senior in een goede tijd 28'07" voor 7,2 kilometer. Ik was zeer tevreden van mijn wedstrijd.

DSC06962

Keignaertloop te Zandvoorde

2 dagen na Jabbeke stond ik terug aan de start, ditmaal een wedstrijd van het OLC. Voor de start beloofde het een boeiende wedstrijd te worden met terug enkele sterke dames. Ditmaal koos ik voor een iets rustigere start, ik ging in het begin mee met de kopgroep. Na de eerste kilometer kwam er een doortocht op het gras daar was het wat opletten om de voeten niet om te slaan. Na twee kilometer begon Lut Lesage iets sneller te lopen, ik liet ze wijselijk gaan want het ging op dat moment iets te snel voor mij. Na de eerste doortocht kwam er een onbekende snelle dame over mij en ik probeerde aan te pikken maar haar tempo lag heel hoog. Al snel kwam zij bij Heidi en ging ze als 2de lopen. Ik eindigde zo als 4de dame en 2de seniore maar met een heel sterke tijd ik liep 22'30 voor 6 kilometer, ik had echt een reuze gevoel!! Heel tevreden was ik hiermee!! Die onbekende dame is iemand van Maasmechelen en kwam op amper 8 seconden van de winares Lust Lesage. Mijn zoetje eindigde terug knap als winnaar en dit voor de 6de maal op rij!! Chapeau! Ik wil dan ook iedereen van harte bedanken voor de luide aanmoedigingen!! We hadden ook nog een gezellige avond met heel veel leuke babbels!

DSC06983

Herdenkingsloop Rudy Bekaert

Vandaag trokken we terug met z'n allen naar mijn derde wedstrijd van dit weekend. Ik wou er dolgraag lopen dit omdat we Danny, Patricia en Stef héél goed kennen en heel sympathieke mensen zijn. Dit jaar koos ik een voor de lange afstand. Na mijn 2 vorige wedstrijden was ik héél bang wat me vandaag te wachten stond. Maar daar wou ik me niet druk overmaken, het was een goede test. In Rollegem gingen er sterke dames van start!! Patricia, Heidi Ameloot, Rita Delodder en Marie Rosaert. Vandaag wou ik echt rustig van start gaan en dit deed ik ook. De eerste 3 dames waren onmiddellijk vertrokken. Ik liep samen met Rita en enkele Dapalo mannen. Het gevoel was behoorlijk goed, maar plots was ik Rita kwijt die had moeten lossen. Ik zat nog steeds in het groepje Dapalo'ers. Maar na de doorkomst van de eerste ronde versnelden enkele mannen op het iets zwaardere gedeelte, ik liet wijselijk het gaatje vallen. Maar Juan liet zich uitzakken tot bij mij en ging me de rest van de wedstrijd steunen en bij staan en ja hoor!! Juan deed dit fantastisch stimuleerde me enorm, moedigde mij aan, gaf me water, zorgde voor het goede temp!!! Echt alles het was een droomhaas!! Het clubgevoel kwam zo naar boven! Wij zijn echt een club die samenhangt!!DAPALO is echt een topclub! Ik kreeg heel veel aanmoedigingen van de supporters! Was echt super lopen!! Ik haalde hier dan ook een knappe 4de plaats in een tijd van 55'09" voor 13 kilometer, de tijd was niet echt super, maar de andere 3 dames waren toch te sterk, als ik fris had gezeten ging ik wel een betere tijd kunnen neerzetten! Was super tevreden van mijn wedstrijd!!
Mijn zoetje liep als eerste over de eindstreep, hij haalde het met een voorsprong van 15 seconden op Aman Gemeda. Hij liep ijzersterk!! Waar zal dit eindigen??

Van harte bedankt aan mijn ouders om mij gans het weekend rond te voeren en mij te steunen en begeleiden! Alsook mijn zoetje en zijn ouders! En de vele supporters, dit doet echt deugd en het doet je zweven!
Nogmaals van harte bedankt aan Juan!!

DSC07007

 

DSC07014

22:41 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Zo fier op jou Ben echt heel fier op jou zoetje,
je liep iedere wedstrijd zo goed,
heb er geen andere woorden voor dan super.
doe zo voort zoetje,
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 15-05-10

over een super week gesproken, proficiat hoor.

Gepost door: natalie | 15-05-10

Keygnaertloop Altijd en ieder weekend goed van je. Champagne loopjes :-)

Gepost door: Clint | 16-05-10

Rollegem Proficiat !!

Marie Rosart

Gepost door: Marie | 16-05-10

Terecht fier! U ventje mag terecht fier op je zijn. Dikke proficiat!

Gepost door: Petra | 16-05-10

wauw meid, ongelooflijk sterk wat je hier telkens weer presteert! En amai uw ventje is ook wel echt goed bezig hé, knap hoor allebei!! tot binnen twee weken!!!

Gepost door: Jess | 16-05-10

In een utopische loopclub helpt iedereen elkaar. En start een betere toekomst niet bij jezelf? ;-) Graag gedaan!

Gepost door: Juan | 16-05-10

!!! 1 woord : TOP !!!
Grtzzz Gwen.

Gepost door: Gwen | 16-05-10

superweekend weinigen zullen het je nadoen, 3 wedstrijden en telkens bij de prijzen zitten. bedankt om af te komen, is leuk bekende gezichten op het podium te zien.

patje x

Gepost door: patricia | 17-05-10

super ! Wat een weekend ! Een dikke proficiat.

Gepost door: wim | 18-05-10

Sterk weekend Indrukkende reeks en de vorm mag er zijn he. Echt wel mooie prestaties!

Gepost door: Bert | 18-05-10

De commentaren zijn gesloten.