14-06-10

Meer dan geslaagd weekend

Er stond een heel druk weekend voor de boeg.
Vrijdagavond vertrokken met mama en papa richting Oostende, daar stond er terug een wedstrijd van het OLC op het programma. Mijn zoetje vertrok van bij hem thuis. Eenmaal aangekomen in Oostende zagen we Lut Lesage, Ann De Both, Heidi Hertveldt, dit was de voornaamste concurrentie. Mijn bedoeling was om niet 100% diep te gaan en me wat sparen. Dit met de wedstrijd van zaterdag in mijn hoofd in Nederland die voor mij héél belangrijk was. Om 19u30 gingen we van start voor een afstand van 7.250km. In de start had ik een heel goed tempo, eigenlijk liep het iets te vlot om me in te houden. Na ongeveer 1 kilometer liepen we in een groepje van 3 dames (Lut, Heidi en mezelf). Ietsje verder versnelden de  2 dames en liet ze wijselijk gaan. Verder bleef ik een mooi tempo aanhouden. Ondertussen vooraan in de wedstrijd liep Lut uit op Heidi. Na de doorkomst van de eerste ronde zag ik Heidi nog steeds voor me lopen en dat gaf me een heel goed gevoel. Ontspannen liep ik mijn 2de ronde zonder forceren, want ik liep als 1ste seniore. Na 7.250 km eindigde ik in een knappe tijd van 28'06". Mijn zoetje kwam iets later aan als eerste aan, dit was 7op7. Na de wedstrijd was het heel leuk, met leuk gezelschap! En na de prijsuitreiking hebben we nog samen frietjes gaan eten met onze ouders en onze opa Patrick.Lachen

Na een korte nacht vertrokken we zaterdagochtend vroeg richting Nederland. Voor mij was dit een heel belangrijke wedstrijd. Ik ging er zaterdagnamiddag omstreeks 13u45 van start voor een exacte, zware 5 kilometer. De start was op de piste, het is een super zachte piste! Toen het startschot ging vloog ik er onmiddellijk in. En ja hoor bij het verlaten van de piste ging ik als eerste de helling op. Het gevoel was fantastisch!! Na ongeveer 3 kilometer zag ik mijn mama en zoetje staan supporteren en ja hoor onder goede en luide aanmoedigingen bleven mijn papa en ik alles geven. Na 3.5 kilomter kwam de zware helling en ik liep hem heel vlot op! Het gevoel was zalig!! Mijn vader steunde me enorm en we liepen samen een heel goede wedstrijd. Nog een 300 tal meter op de piste en daar lag de finish en dit in een schitterende tijd van 18'58"!! En ja hoor dit als eerste dame!! Ik glunderde enorm, wat een dag! Een overwinning en eigen pr op de verjaardag van mijn zoetje! Als dat geen cadeau is. Vorig jaar liep ik daar een tijd van 19'40".

Omstreeks 15u30 ging mijn zoetje van start die voor een 10mijl. Supporters had hij bij de vleet! Mijn ouders, ik, en vele Nederlandse supporters! Het was een zalige wedstrijd, hij liep uitstekend! Tijdens de passage zongen ze happy birthday voor mijn zoetje. Echt om kippenvel van te krijgen. Mijn zoetje won ook de wedstrijd! Hij liep een goede wedstrijd! Als het prijsuitdeling was kreeg hij een heel mooi geschenk van de organisatie voor zijn verjaardag!
Na de wedstrijd gingen we met z'n vieren een hapje eten in Nederland, heel gezellig! Met een fantastische dag in het hoofd vertrokken we terug richting België.  Het was een meer dan geslaagde dag echt één om niet vlug te vergeten! Moe maar tevreden en gelukkig kwamen we alle 4 terug thuis aan en dronken nog een lekker glaasje champagne op de verjaardag van mijn zoetje en de super dag.

Van harte bedankt aan mijn ouders om ons te voeren naar Nederland en er altijd te zijn voor ons! Bedankt!!

PAPA EN LIES

 

PODIA

 

DAVY EN LIES

rijsserbergloop_hoogteprofiel

20:51 Gepost door Lies in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

knap amaai van een mooi weekend gesproken. proficiat met je prestatie dit weekend. doe zo verder.
groetjes patje x

Gepost door: patricia | 14-06-10

dreamteam fantastisch,sterk,waanzinnig,super,...voor zon'n prestaties komen alle woorden tekort,jullie zijn als koppel zo sterk dat jullie liefde voor mekaar u beiden vleugels geeft om iedere week opnieuw te schitteren

Gepost door: luc carron | 14-06-10

Inderdaad geslaagd weekend Zoetje,
je toonde terug hoe goed je in form bent,
je hebt echt super goed gelopen.
Ben zo fier op jou,
doe zo voort,
nogmaals bedankt voor alles :)
dikke zoen

Gepost door: Stiepi | 15-06-10

! Het is al een tijdje geleden maar hier is er nog eentje ... Liefde is : samen lopen op je verjaardag. Of Liefde is : samen op het hoogste schavotje staan ! Dit moet voor herhaling vatbaar zijn hé, misschien op 28 juni ?? Als er geen wedstrijden zijn, zullen we er nog vlug 1 inrichten ! Groetjes !

Gepost door: wim | 15-06-10

WAUW!!! wat moet dat een zaaaalig gevoel zijn geweest! allebei kunnen winnen op Davy zijn verjaardag! en dan nog een PR ook! ik ben suuuper trots op jullie!!

Gepost door: Jess | 15-06-10

Hey wedstrijdbeest! Proficiat met jullie triomftochten!

Gepost door: Petra | 15-06-10

Jullie hebben er een superweekend opzitten hé. Proficiat.

Gepost door: natalie | 15-06-10

prachtig wat hebben jullie het terug goed gedaan allemaal een dikke proficiat

Gepost door: anja | 21-06-10

*** Proficiat met je mooie wedstrijd!
Geniet nog verder van je vakantie!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 30-06-10

De commentaren zijn gesloten.