14-07-10

Afzien na zalige reis

Een paar dagen na de nacht vertrokken we voor een zalige vakantie richting Tenerife. Het was een super vakantie. Van ieder moment werd er dubbel en dik genoten. Het was echt nodig om er even tussen uit te zijn want thuis was het steeds zeer druk. We hadden besloten om er niet teveel te lopen om eens wat rust in te bouwen. Het was echt een zalige reis. Maar jammer genoeg vloog de tijd daar voorbij en zat de reis er terug op. Toen we terug waren in het land was het direct terug een drukke periode. Eerst was er de bbq van dapalo, zoals ieder jaar was het er terug zeer warm en zeer gezellig.

Op woensdag gingen we naar zee om er aan de eerste strandloop van het jaar mee te doen. In Nieuwpoort startte het kustcriterium, een strandloop over 7km. Ik zie deze wedstrijden steeds als stevige training omdat ik veel beter op straat loop dan in het zand, maar eens afzien kan nooit geen kwaad. Ik startte redelijk goed, al had ik het direct al lastig in het losse zand. Eens op het iets harde gedeelte kon ik terug wat vlotter doorlopen. Mijn vader bleef steeds bij me om me te helpen goed door het zand te geraken. Hij deed dit zeer goed (al was het gooed afzien voor mij) want hij loodste mij naar een mooie tweede plaats. Mijn zoetje liep ook mee en werd ook mooi tweede.

Vrijdag stond er terug een wedstrijd op het programma, namalijk in St-Juliaan. Het was al de hele week heel warm en ook vrijdag was het nog steeds zeer warm. Ik had voordien beslist om mij wat in te houden met dit weer en dit was blijkbaar iedereen wat van plan. Ik zat bij de start direct bij Marijke Guillemijn en samen liepen we steeds verder weg van de rest. Ik kon steeds een goed tempo blijven lopen in deze warme temperaturen. De laatste ronde moest ik Marijjke toch wat laten gaan maar echt groot werd het gaatje niet en daar was ik blij mee. zo werd ik terug tweede, maar nu werd ik wel eerste in mijn categorie. Mijn zoetje had voordien beslist om Glenn Vermander wat te helpen, hij won de wedstrijd en Glenn werd knap tweede, dus opdracht geslaagd. Mijn vader liep ook mee maar stapte na een kleine kilometer uit de wedstrijd uit voorzorg. Hij voelde iets in de bil en wou geen risico nemen.

De dag nadien werd het terug een drukke dag, eerst gingen we naar de trouw van Thiery en Stefanie (Pony), dan ging het richting Koekelare. Toen we er waren zag ik dat de overwinning al niet ging lukken want Charline Vanneste was er ook. Toen we gestart waren (was wat een rara start met een kerkklok als startschot) voelde ik direct dat het mijn dagje niet ging worden. Ik moest atleten laten gaan waar ik anders bij zat. Het ging gewoon niet, mijn benen wilden niet mee. wellicht zat de warmte er nog in van de dag voordien. Ik kwam als vijfde over de meet en was daarmee tweede in mijn categorie. Mijn zoetje kende ook wat last van de warmte en werd derde. Lang konden we niet blijven want we moesten nog naar het trouwfeest van bovengenoemden. Het was echt een super trouwfeest, lekker eten, goeie muziek.

De dag nadien gingen we eens naar het straattheater in Menen, toen we naar een act aan het kijken waren werd mijn zoetje eruit gehaald om te helpen. Het was echt tof om te zien. Zo heeft hij toch nog iets achter de hand voor moest het lopen niet meer lukken :) Het was terug een aangenaam weekend.

13:10 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heerlijk genoten van je vakantie en straks komt de goeie form wel terug.

Gepost door: natalie | 18-07-10

De commentaren zijn gesloten.