05-09-10

Druk en top resultaten behaald

Ons sportief weekend begon vrijdagavond, we gingen deelnemen aan de jogging over 4 kilometer in Marke. Normaal had ik rustdag maar wou Eric toch plezieren en nam deel aan de jogging. Mijn bedoeling was dit als wedstrijdvoorbereiding te lopen, dus op een rustig tempo. Mijn zoetje ging bij me lopen om me in bedwang te houden want hij kent mij. Helemaal als laatste van start gegaan, na een 500 m gingen we atleten inhalen en begon het tempo omhoog te gaan, nog niet super snel maar toch aan 13,5 a 14,00. En al pratend en lachtend liepen we op dit tempo verder en ja hoor ik eindigde nog als eerste dame geheel onverwachts en dit voor los te lopen! Heel gelukkig was ik met de prachtige fruitmand die ik kreeg als prijs.

Zaterdag trok ik tussen de afbreekwerken richting Roeselare dit om het Provinciaal Kampioenschap te lopen, Dapalo vroeg me dat of ik wou deelnemen en om de club te steunen en te plezieren sloeg ik dit aanbod niet af. De wedstrijd ging over 2000m wat moet ik daarvan verwachten. We zien wel dacht ik. Voor ik vertrok richting Roeselare had ik het clubrecord bekeken en het stond toch scherp. We gingen van start met een 13 tal dames. Toen het starschot ging legde ik het tempo onmiddellijk hoop en niemand volgde, ik keek na 1 rond eens om maar helaas was er niemand die volgde, het was dus een eenzame, solo wedstrijd. Ik werd dus Provinciaal Kampioen en behaalde het clubrecord van Dapalo ik liep een tijd van 7'06"! Heel tevreden was ik hiermee!!

Zondag trok ik richting Poelkapelle, daar was er een wedstrijd voor de dames over 6,850 meter dit over 3 ronden. Voor de start zag ik snelle dames Nathalie Declercq, Ilse Geldhof, Marijke Guillemyn, Audrey Goesaert, Irma,Christa Noyez. Oei oei was zal het geven dacht ik bij mezelf het is mijn 5de wedstrijd in 7 dagen, papa zei me in de wagen Lies ga maar eens door hé, het is slechts een kleine 7 kilometer. Dit had me in mijn oren geklonken en ja hoor weg was ik, het tempo lag behoorlijk hoog. Na de doortocht van de eerste ronde liep ik nog steeds aan kop wat me verbaasde, Ignace maakte mooi het tempo en ik bleef zolang mogelijk volhouden en na doortocht 2 liep ik nog steeds op kop. Maar Nathalie kwam heel dichtbij, ik wist dat Nathalie veel sterker dan mij was en liet haar wijselijk gaan. Iets verder kwam Ilse bij mij en ging met een vlot tempo over mij, ik bleef doorbijten en eindigde heel knap en sterk als 3de dame en 1ste seniore, in een tijd van 26'48"!! Dit is 40 seconden sneller dan vorig jaar! Het gevoel was uitstekend!! Ik mag heel tevreden terug kijken op mijn voorbije wedstrijden!!

Mijn zoetje eindigde iets later knap als 2de, na een heel sterke Mathijs Casteele, die ook het wedstrijdrecord liep! Proficiat!

Ik wil alle supporters bedanken, het waren er heel veel! Het doet me enorm deugt en plezier! Bedankt voor de felicitaties!

Mijn ouders en zoetje wil ook bedanken voor alle steun en vertrouwen die ze me geven en ook om me telkens naar de wedstrijd te brengen! Van harte bedankt!!!

Foto's volgen nog!

22:19 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zoveel winnen las ik hier bravo. En a.s Woensdag weer een podium plaats in Oostende

Gepost door: clint | 06-09-10

Hele dikke proficiat zoetje met uw prestaties,
je bent super goed bezig.
Doe zo voort.
Ben fier op jou, xxx

Gepost door: Stiepi | 07-09-10

amaai, zulke resultaten, en dit in een heel korte periode, proficiat.
we zullen nog van je horen

groetjes, patje

Gepost door: patricia | 08-09-10

De commentaren zijn gesloten.