05-09-10

Nederlandse bodem

Vrijdagavond begon voor ons het sportweekend, we trokken met mijn ouders en zoetje naar de memorial in Brussel. We zaten schitterend en bij de atleten, het was een heel leuke avond.

Maandagochtend vertrokken we voor 3 dagen richting Nederland, daar gingen we genieten en ook wedstrijdjes lopen. Na een rustige lange rit kwamen aan in het verre Nederland. Omstreeks 19u00 ging mijn zoetje en vader van start op de 5 kilometer, mijn zoetje won deze wedstrijd en vader liep een knappe wedstrijd bij de masters! Proficiat!
Een uurtje later ging mijn zoetje en mezelf van start op de 10 kilomter, wie als eerste bij dames en heren na 1 kilometer doorkwam kreeg een beloning en ja hoor ik vlamde door de straten en kwam door als eerste dame in 3'30". Daarna verminderde ik mijn gas en liep op een mooi tempo verder, het was een heel gezellig sfeer en leuke wedstrijd dat de rondjes voorbij vlogen. Ik liep als 3de dame en 2de seniore over de finish. Mijn eindtijd was 40'14". Na mijn blitse start was ik heel tevreden. Mijn schatje eindigde terug als eerste en zo konden we met een mooie sportavond rustig gaan slapen. We dronken eerst nog een biertje met onze vriend Henk en kropen dan onder de wol.

Dinsdag genoten we van het prachtige Nederland, verkende het dorp, maakten een prachtige fietstocht. En genoten culinair op dinsdagavond. En kropen tevreden onder de wol. Woensdagochtend gingen we enkele dorpjes gaan verkennen en bewonderen. Tijdig trokken we richting de bestemming waar we onze wedstrijd moesten lopen. Eenmaal aangekomen waren er toch sterke atleten aanwezig. Met de vraag wat zal het worden na mijn goede wedstrijd van maandag. Om te starten was het eerst mijn beurt, de dames mochten 8 min vroeger starten dan de heren, het was de bedoeling dat de heren de vrouwen inhaalden. Het was een heel leuke sfeer en was super dat de dames eens alleen liepen. Het is dan elk voor zich. Toen het startschot ging vloog er een buitenlandse atlete onmiddellijk weg, wij liepen met 3 vrouwen achter en lieten ze bewust lopen want haar inhalen lukte toch niet.
Tot ongeveer 5 kilometer liep ik samen met een sterke master, iets verderop versnelde ze en moest ik het gaatje laten vallen, mijn benen waren niet zo fris meer om mee te versnellen. Wel liep ik veder op mijn tempo en ja hoor het lukte me om als 3de over de eindstreep te komen en dit in een pr op  10 kilometer, de wedstrijd was 10.2 kilometer en had een eindtijd van 39'59"!! Jihaaaaaaaaaaaaa!!! Heel tevreden was ik en dit 2 dagen na maandag! Mijn zoetje eindigde knap als 2de in de sprint met 3! We hadden en fantastische 3daagse achter de rug! Omstreeks 02.00  s'nachts waren we thuis. Moe maar gelukkig gingen we slapen!!

22:08 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.