14-09-10

Nederlandse bodem

Op zaterdag trokken we met mijn zoetje en ouders richting Nederland, daar gingen we van start voor een afstand van 12,8 kilometer. Zoals bij mijn vorig verslag sukkelde ik nog steeds met mijn verkoudheid, maar het was ondertussen toch wat erger geworden. Ik ging met een bang hartje aan de start staan tussen grote namen. De start was goed tot ongeveer halfweg, maar toen begon het, het kwam allemaal zwart en schemerig door de ogen, door te weinig zuurstof! Plots liep ik van links naar rechts en van rechts naar links, ik heb toch tussen kilometer 8 en 9 iets moeten te voet gaan om op positieven te komen, ik bleef doorbijten. Maar had het zo lastig! Aan kilometer 9 kwamen er 2 dames over mij, ik kon niet aanpikken.
Aan kilometer 10 stond mijn vader en die ging meelopen tot aan de finish wat was ik blij dat ik hem zag, ik kon zijn steun zeker goed gebruiken! Oef de finish gehaald, ik had echt schrik, had zo raar gevoel. Ik eindigde als 8 ste dame en 3 dame in mijn reeks.

Mijn zoetje eindigde knap als 10 in een zwaar bezette wedstrijd, Vandebroeck won en dan Gaghungu en Janssens en nog grote namen.

Bedankt aan mijn ouders om zo ver te rijden, het was toch een leuke dag! Maar heb goed afgezien!

 

15:08 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Knap gedaan hoor gezien de omstandigheden, Lies! Wat ben jij toch een taaie meid. Verzorg je maar goed zodat je weer op en top in form bent!

Gepost door: Audrey | 14-09-10

Knap gelopen Lies...proficiat.

Gepost door: natalie | 14-09-10

De commentaren zijn gesloten.