14-09-10

Nieuwe Koerswijk

Op woensdag 8 september gingen we met mijn ouders naar Oostende, om er terug een wedstrijd van het OLC te lopen, voor de dames was het een wedstrijd over 6.050 meter en voor de heren een extra ronde.

Voor de strat zag ik als concurrentie Lut Lesage, Heidi Hertveldt, Evy Pieters. Ik sukkelde al enkele dagen met een heel grote verkoudheid en had weinig lucht, ik wist niet of het ging gaan om diep te gaan. Maar het was slechts 6 kilometer, en ik wou van bij het begin een goed tempo opleggen. Toen het startschot ging begon het te regenen, het was opgeletten geblazen want het parcours bestond uit veel draaien en bochten.

Tot ongeveer 2 kilometer liep ik vooraan in de wedstrijd, toen kwamen Evy en Heidi, ze versnelden en ik liet ze lopen, het tempo was te hoog. Iets verder zag ik dat Heidi nogmaals een versnelling plaatste en dat Evy ook moest passen. Bij het ingaan van de 2 de ronde liep ik terug bij Evy en gingen we samen de 2 ronde in.
Half weg de 2 ronde ging ik iets versnellen en had ik een kleine voorsprong op Evy, maar in de laatste 500 meter kwam ze als een sneltrein voorbij mij, ik probeerde aan te pikken maar het was te snel, zo eindigde ik knap als 3 de dame op 5 seconden van Evy Pieters. Ik mag heel tevreden terug kijken op mijn wedstrijd want liep terug 40 seconden sneller dan vorig jaar!

Iets later kwam mijn zoetje als eerste over de streep!

Het was een leuke sprotieve sportavond!

15:00 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.