27-09-10

Dwars door het westerkwartier

Vorige week vrijdag trokken we terug met z'n allen richting Oostende. Daar stond één van de laatste wedstrijden van het Oostends loopcriterium op het programma. Het was een wedstrijd over 6 kilometer, er stond behoorlijk wat wind. Ik ben nog niet 100% dus wist ik niet wat ik er kon van verwachten, maar had er echt zin in. Voor de start zag ik de concurrenten zoals gewoonlijk de onklopbare Heidi Hertveldt, Evy Pieters, Marjan Malfait,Chris Peeters, ....

Eenmaal het startschot gegeven, ging ik eens rustiger van start dan gewoonlijk, het viel al bij al goed mee, ietsje verder kwam Heidi aan de kop en sleurde er eventjes aan, Evy ging mee in haar spoor ik ging niet mee. Iets veder kon ik Evy terug oprapen, ik bleef eventjes in haar spoor lopen iets verder nam ik de kop over. Bij de doortocht van de tweede ronde zaten Evy en ik samen, maar iets verderop zag ik dat Evy niet meer mee was.

Ondertussen bleef ik rustig mijn tempo lopen en kon zo knap als tweede over de eindstreep lopen. Al bij al mag ik niet klagen over mijn wedstrijd! De sterkste heeft terug gewonnen!

Mijn zoetje liep terug naar de overwinning, ook mijn vader liep een goede wedstrijd! Het was een geslaagde avond!

Bedankt voor het supporteren aan onze copain van de TRIAmigos Jurgen! En mijn ouders en Davy zijn ouders! Alsook de vele mensen aan de zijkant, waar ik geen namen van ga noemen want ik zou er vergeten. Het is echt fantastisch al die mensen die supporteren.

 

DSC08804.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21:09 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.