04-10-10

Sportief,leuk en zeker geslaagd weekend

Het voorbije weekend was een sportief leuk weekend! Het begon vrijdagavond met het BK halve marathon, daar deed mijn zoetje mee. Amai wat een weertje ik moet zeggen ik was nat tot op mijn onderbroek, chapeau voor de lopers die hun prestatie neergezet hebben. Mijn zoetje deed het super, hij eindigde al 10 en als 8ste op het BK en 6de op het Vlaams Kampioenschap. Ik ben zeer fier! Daarna nog stapje gaan zetten met Wen, Axel en Stijn, was leuke avond!

Zaterdag was het dan mijn beurt om af te zien, het zag er stralend weer uit! Tot iets voor de start, het begon terug te gieten amai echt niet normaal terug, maar we lieten het niet aan ons hart komen. Mijn zoetje en ik gingen er van start om 10 kilometer af te leggen. De grootste concurrente was Marijke, we hebben 1 ronde samen gelopen maar plots versnelde ze en moest ik ze laten gaan, de luchtwegen stribbelen toch nog wat tegen als ik diep moet gaan en dat voelde ik in mijn benen ook, ik eindigde als 2de na een sterke Marijke. Mijn zoetje liep verbazend goed en kon terug een overwinning op zijn naam schrijven. Daarna nog een hapje gegeten met Jurgen onze vriend van Oostende en rustig wat gaan drinken. Het was een leuke avond!!

Zondag ging ik nog eens alleen van start, dit in Deerlijk, ik heb daar al enkele malen gelopen, het is een klein wedstrijdje maar tof parcours. Het is een wedstrijd over 5km, aan de start zag ik 2 concurrenten Sophie Christians en Irma Karahotzka. Bij de start ging Irma razend snel er vandoor daarna volgde Sophie en dan mezelf, maar na een 500 meter ging het tempo naar beneden, ik besloot de kop te nemen en versnelde eventjes, nog een 300 tal meter zag ik dat ik al een gaatje had. Ik bleef doorgaan want he gaf me echt vleugels, het liep super. Schrik had ik toch een beetje er stond enorm veel wind en was bang dat ik ingelopen ging worden, maar nee hoor, ik had een ruime voorsprong. Ik eindigde als eerste dame in een sterke tijd 18'40". Het weekend was super geslaagd! Daarna nog naar de babyborrel van Lowie, het was een super weekend!!!

22:01 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Sterk van jullie ! De hermesloop was ook in de gietende regen ! Ik heb samen met mijn vrouwtje gelopen om haar te steunen tijdens haar eerste O.L.C. wedstrijd. Groetjes Wim

Gepost door: Wim | 05-10-10

Proficiat Lies ... van een sterk weekend gesproken voor jullie. Vooral in Deerlijk moet je sterk gelopen hebben. Knap.

Gepost door: natalie | 05-10-10

De commentaren zijn gesloten.