19-10-10

Prachtige afsluiter van het OLC

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van het OLC op het programma, de olifant, dit was een wedstrijd over 10,3 kilometer. De concurrentie was zoals gewoonlijk hetzelfde en dat was Heidi die veel te sterk is voor mij. Toen het startschot ging zat ik samen bij Heidi, maar dit duurde niet zo heel lang, toen ze eenmaal een versnelling plaatste na een goeie 500 meter besloot ik mijn eigen tempo te lopen, want haar tempo lag te hoog en zou het anders zeker nog voelen en een dipje krijgen. Het was wel wat opletten in het bosje in de bochten want die lagen er toch vettig bij en gevaarlijk om uit te glijden, dus nam ik zeker geen risico's. De wind kwam wel fel opsteken, maar ik kon me vaak wegstoppen in een groepje en aansluiten. Het gevoel over deze wedstrijd was heel goed, ik kwam tevreden over de finish, dit als 2de dame en 1ste seniore in een tijd van 42'09". Mijn zoetje won de wedstrijd dit voor Karel Moerman en Glenn Vermander (die laatste liep een heel goeie wedstrijd). Ook Axel deed een sterke 2de ronde en eindigde met een goeie tijd.

Na de wedstrijd was er de prijsuitreiking zoals gewoonlijk, maar dit was voor mij geen gewone prijsuitreiking hoor! Mijn zoetje na de micro over van Fons Roets. Hij riep me op het poduim om me te feliciteren voor mijn derde zege in het criterium en ik kreeg een prachtige bos bloemen. Maar het bleef daar niet bij hoor, hij ging op zijn knie gaan zitten en vroeg me ten huwelijk voor een bomvolle zaal! Ik zei JA onder luid applaus en fluitende mensen. Heel wat mensen pikten een traantje weg net als ik!! Het was voor iedereen een suprise! Niemand had dit verwacht!! Het was een fantastisch moment! Nu rustig verder doen en uitkijken naar een geschikte data, maar het zal niet voor onmiddellijk zijn. Iedereen bedankt voor de vele felicitaties en de eerste trouwcadeausLachen.

S'avonds stond nog de uitreiking van het Houtland op het programma, waar we een gezellige avond beleefden met Patrick Decoster en mijn ouders.

Zondag zijn  we traditiegetrouw richting Oostkerke gaan lopen, dit is een kleine wedstrijd, maar een heel mooi rustig ontspanned parcours. Daar liep ik de 7,2 kilometer in een tijd van  29'10". Mijn zoetje liep zondag samen met mij. Daar eindigde ik terug als 2de dame.

Ik wil alle supporters al eens bedanken voor het voorbije seizoen! Alsook mijn ouders en zoetje die mij altijd steunen voor iedere wedstrijd!!

15:33 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Een eerste dikke proficiat met jullie knappe loopprestatie in verschillende loopcriteriums!
En zeker ook nogmaals een dikke proficiat met jullie huwelijk in spé!
Wat een romanticus zeg, je ventje ;-)!
Geniet ervan! Nog veel loopplezier! En tot gauw ;-)!
Groetjes!

Gepost door: Audrey | 19-10-10

Alweer een schitterend weekend achter de rug. Proficiat.

Gepost door: natalie | 19-10-10

nogmaals een dikke proficiat zoetje,
was een zalig moment daar samen op het podium.
ook dikke proficiat met behalen van al uw criteriums.
zie u zo graag, xxx

Gepost door: Stiepi | 20-10-10

Het was inderdaad een zeer mooi moment tijdens de prijsuitreiking. Niet te lang wachten met een datum vast te zetten hé want getrouwd zijn is nog veel leuker dan verloofd zijn ! Groetjes !

Gepost door: Wim | 20-10-10

proficiat met jullie prestaties én verloving !!!

Gepost door: koen | 20-10-10

waaaaaaaaaaaaaaauw proficiat jullie tweetjes!! super!!!!

Gepost door: Jess | 20-10-10

Je weekend kon zeker niet meer stuk.Proficiat !!!!!!

Gepost door: anita | 21-10-10

Nen dikke proficiat aan jullie beiden hé!! En getrouwd zijn is inderdaad véél leuker dan verloofd zijn... ;-)

Groetjes
Friedel-Dries en kindjes

Gepost door: Friedel | 21-10-10

Een dikke proficiat met je prestatie en met jullie verloving!!!!

Gepost door: layla | 24-10-10

De commentaren zijn gesloten.