09-11-10

Nieuwe wedstrijd-nieuw PR

Zaterdag ging het eens richting Avelgem om er te lopen tijdens de feesteloop, ik ging er van start op de 10km maar eerst ging mijn zoetje de 5km lopen, hij was niet echt goed weg maar dat maakte hij al snel goed, hij kwam over de meet gevlogen en dit in 15', echt super om te zien, hij had zelfs nog over. Dan was het aan mijn beurt, na zo'n prestatie mocht ik zeker niet onder doen, ik ging goed weg en al snel zat ik bij Ilse Geldof, voor ons liep er een jong meisje en eerst dachten we dat ze te snel was gestart want het ging zeer snel, maar ze bleef goed haar tempo aanhouden, we kwamen er na een paar kilometer wel bij maar voor niet lang want dan versneldde ze plots terug. Ik bleef bij Ilse lopen en had steeds een zeer goed gevoel. Het was een mooi parcours met fakkeltjes langs de kant, echt aangenaam lopen en zeker als het goed gaat. Iets voor het ingaan van de laatste ronde moest ik Ilse laten gaan maar heel ver liep ze niet uit, ik kon ze steeds zien lopen maar geraakte er niet meer bij, zo werd ik knap derde, Louisse Vandenbrouck won de wedstrijd, ze liep een zeer sterke 10km. Ilse werd tweede en een paar seconden later finishte ik in 38'08", was echt super tevreden want dit betekend een nieuw PR op de 10km. Vierde werd Lieselot Bossuyt die een twintig tal seconden na mij over de meet kwam. Na de prijsuitreiking was er nog een optreden van Turbo alive band, een covergroep van Jonhy Turbo, echt een aanrader, het was de max om te zien, na een zeer leuke avond en met een nieuw PR gingen we naar huis.

de zondag twijfelde ik of ik ging lopen in waregem, maar ik dacht waarom niet, kunnen maar lopen. Mijn weekend kon al niet meer stuk na zo'n wedstrijd. Het was slechts 2km dus ging ik vlot doorgaan. Ik was goed gestart en nam direct de leiding, na een 500m kon ik een gaatje slaan op Audrey, het werd geleidelij kaan wat groter maar het gaatje was nooit groot genoeg, zeker niet toen we door een wat lastiger stuk moesten, dan voelde ik mijn benen terug, was niet veel tijd tussen want liep pas om 20u de dag voordien en dan de cross al om 12u. Met nog 100m te gaan moest ik Audrey laten passeren, jammer want zo werd ik terug tweede. Ik was er wat van geschrokken welke reacties ik allemaal kreeg maar familie en vrienden wisten me op te beuren door over de dag voordien te praten, is ook meer mijn ding op straat, de crossen zijn bijkomstig en om wat kracht bij te kweken. Ik was tevreden van mijn wedstrijd, wat minder van het resultaat maar daar heb ik mij al lang boven gezet, mijn PR van zaterdag, daar geniet ik echt van.  Op naar Ploegsteert om er te proberen een mooi resultaat neer te zetten.

17:38 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Lies met je nieuwe PR. Knap hoor...en in Waregem slechts op het einde geklopt...chapeau. Succes in Ploegsteert.

Gepost door: natalie | 09-11-10

Audrey is goed op dreef en tweede worden na Audrey is toch geen schande? Een ander mag ook eens winnen hé :-)
Proficiat met je PR, je blijft vooruitgang boeken!

Gepost door: sandra | 09-11-10

Zeer knappe prestatie idd. daar in Avelgem!!! mooie wedstrijd van de dames. Prof.met uw PR.
Het was leuk lopen en leuk achteraf, enkel voor mij moeilijk verstaanbaar wat die gasten zongen, maar de sfeer zat er wel goed in.
Succes in Ploegsteert !!!

Grtje Kurt en Ilse

Gepost door: kurt Jurgens | 10-11-10

Proficiat met je sterke prestatatie!
Groetjes Layla

Gepost door: layla | 15-11-10

De commentaren zijn gesloten.