21-12-10

Corrida time

Het is december en daar zijn de corrida's, het begon al vroeg in de maand met de kerstcorrida van Waregem, daar ging ik van start op de 10km. Het was wat een zwaar weekend geweest met weinig slaap doordat mijn ouders op reis gingen vertrekken, ze vrijdagnacht naar luchthaven gebracht, zaterdagavond terug gaan ophalen omdat vlucht verzet was naar zondagavond, was me het weekend. Ik starte dus niet echt met mijn gedachten bij de wedstrijd en al snel werd ik dit gewaar. Ik had nooit echt de kracht in de benen om goed door te gaan en moest in de laatste ronde nog drie plaatsen inleveren, ik werd er 11e dame. Een wedstrijd om snel te vergeten al weet ik aan wat het lag.Mijn zoetje had last van zijn ademhaling en werd zevende. Nadien nog wat gaan eten en gaan drinken met vrienden, het was nog een leuke avond.

Een weekje later was er dan de kerstcorrida van Langemark, daar vertrok ik met weinig ambities want een paar dagen voordien was ik redelijk hard gevallen tijdens een training, ik kwam hard op de grond terecht en bezeerde zo mijn knie en schouder. Ik dacht steeds dat het wel ging gaan tot ik snel moest lopen, alles trok tegen van mijn schouder tot mijn knie. Ik bleef doorgaan, ik dacht nooit aan stoppen, ik ging op karakter door en kon op het einde nog een klein beetje versnellen. Ik was blij dat ik aangekomen was. Hopelijk kan ik nu verder trainen en wedstrijden lopen zonder last. Mijn zoetje bouwde zijn wedstrijd goed op en werd knap vierde. Mijn vader liep de jogging mee als training, de winter is niet echt voor hem.

Op zaterdag ging ik normaal mijn eerste halve marathon lopen, ik zag het volledig zitten om eens te zien wat ik op een halve marathon kan lopen maar het mocht niet zijn, door de hevige sneeuwval was het niet echt mogelijk om naar Nederland te gaan, ging veel te gevaarlijk worden op de weg. Daarom beslisten we om niet te vertrekken, we maakten dan maar een gezellige wandeling in de sneeuw, het was iets anders dan lang te moeten afzien. Op naar de volgende wedstrijd.

19:40 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Succes morgen voor jullie beiden!!!

Gepost door: kurt Jurgens | 25-12-10

Dat de ene wedstrijd de andere niet is bewees je gisteren in Tielt. Sterk gelopen hoor Lies. Alvast het jaar knap afgesloten. Prettig eindejaar.

Gepost door: natalie | 27-12-10

De commentaren zijn gesloten.