28-12-10

Overzicht 2010

Het jaar 2010 zit er al terug op, het is voorbij gevlogen! Voor mij was 2010 een schitterend jaar, ik zou willen tekenen om terug zo'n jaar in 2011 te mogen meemaken.

Ik kan eigenlijk heel kort zijn met het overzichtje, praktisch iedere wedstrijd of op iedere afstand liep ik sneller dan in 2009, ik behaalde heel mooie plaatsen in de wedstrijden. Er  zijn 3 criteriums die op mijn palmares staan, daar ben ik heel trots over! Het enige doel die ik in 2010 niet kunnen lopen heb, was mijn halve marathon op 20  december in Nederland, door de weersomstandigheden hebben we niet vertrokken richting Nederland. Maar ik hoop binnenkort misschien een halve te lopen we zien wel!

Bij deze wil ik mijn ouders en mijn zoetje vooral bedanken om er altijd te zijn en als trouwe supporters aanwezig te zijn op iedere wedstrijd! Mijn mama om ons telkens goed naar de wedstrijden te brengen en mijn zoetje en vader om mij bij te staan met raad en daad!

De supporters wil ik zeker en vast bedanken, in 2010 zijn die zeker gegroeid het aantal, ik zal geen namen noemen want ik wil zeker niemand vergeten.
Heel blij ben ik ook met de goede vrienden die we erbij hebben in 2010, het was echt een super jaar! Op naar 2011, met veel ambitie en doelen voor mijn ogen.

Nu rest mij nog enkel voor iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en een schitterend 2011 te wensen, ik hoop voor iedereen op een goede gezondheid, dan zal de rest wel volgen!!!!

                                                        

 

14:26 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Voor jou en je familie ook een gezond, blessurevrij en gelukkig 2011. Je prestaties dit jaar mogen inderdaad gezien zijn.

Gepost door: natalie | 28-12-10

ja lies, er zat veel geweld in tielt, amaai.
knap je niet te laten doen en volop mee te gaan.
zo wordt je sterker, jaar na jaar.

hopelijk volgend jaar opnieuw een stap voorwaarts.

ook aan davy, ouders en schoonouders onze beste wensen voor 2011

Gepost door: patje | 28-12-10

Inderdaad een zeer mooi jaar geweest voor u en Davy. Hopelijk en waarschijnlijk zal volgend jaar nog beter worden, vermits je zo goed omringd bent met mensen die je lief hebt en veel kennen over lopen. Ook veel vrienden heb je gemaakt in het loopwereldje, maar ook dat is jou verdienste, door zelf altijd vriendelijk en spontaan te zijn. Houden zo en het gaat nog leuker worden allemaal.

ook van ons voor jullie een Spetterend en blesurevrij 2011 gewenst.

Geniet van de dagen , maar blijf trainen he !!!!!

Kurt en Ilse

Gepost door: kurt Jurgens | 30-12-10

De beste wensen en een sportief en progressief 2011!
Groetjes Layla

Gepost door: Layla | 31-12-10

De commentaren zijn gesloten.