13-03-11

Blicquy 12 kilometer

Gisteren zijn we met z'n allen richting Blicquy getrokken dit is een wedstrijdje die in het criterium van de achro zit.
Het was de eerste maal dat we daar van start gingen, het was ondertussen veertien tal dagen geleden dat we een wedstrijdje hadden. Voor crossen waren we niet getraind dus besloten we een wegwedstrijd te lopen.
Voor de start zag ik enkele dames maar in die regio ken ik de dames niet, dus wist ik niet wie ik kon volgen. Omstreeks 15 uur gingen we van start, de start ging heel vlug. Ik wou me wat inhouden want het parcours was niet echt vlak en toch behoorlijk lastig, er stond ook heel veel wind! Dit maakte het nogmaals zwaarder! Na de doortocht van ongeveer 3 kilometer hoorde ik mensen roepen dat ik in tweede positie liep. Aan ongeveer 8,5 kilometer stonden mijn ouders als supporter en liep ik nog steeds in tweede stelling. Deze plaats kon ik volhouden en eindigde zo als tweede en een niet onaardige tijd want het was een lastige wedstrijd. Ook al had ik gans de wedstrijd geen goed gevoel in mijn benen. Mijn zoetje eindigde knap tweede na een sterke Loquet en was voor Dieter Vandewalle.

Onze vrienden Axl en Wenda liepen beide een uitstekende wedstrijd! En sloten de avond heel gezellig af!!

22:04 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

lobbes is inderdaad heel zwaar, maar een snellere tijd dan vorig jaar, dus de conditie zit snor, zeker als je de dag erna nog eens zo kan presteren. doe zo voort, de uitslagen zullen niet liegen voor jullie beidjes.

Gepost door: patricia | 14-03-11

De commentaren zijn gesloten.