13-06-11

Overzichtje

Sorry dat mijn blog was link ligt, maar het is razend druk en we hebben echt tijd te kort! We hopen dat het gauw wat rustiger komt maar vrees er wat voor, zal nog voor eventjes zijn!

Op woensdag 25 mei liep ik in dwars door de zilten, dat was een laatsste voorbereiding voor Brussel dat op 29 mei moest gelopen worden. De conditie zat goed, maar door ons huisje zijn de langere duurlopen toch beperkt! Mijn zoetje beloofde me om in deze wedstrijd bij mij te lopen, alsook mijn loopmaatje Patrick Lagrou was van de partij! Voor de start zag ik al Annick De Laere dit is toch iemand waar ik wat mee inzat want op langere afstanden is ze al altijd sterk geweest! Eenmaal gestart zat ik in het spoor van Annick, ik dacht zal zolang mogelijk blijven volgen. Maar na een kilometer nam ik de kop eens over en zonder te forceren had ik een klein gaatje, ik ging iets sneller lopen en zo had ik toch al een gaatje op haar, toen dacht ik ooh neen we zijn pas gestart! Maar ik kon mijn tempo blijven houden en nog wat versnellen. Na drie ronden had ik een mooie voorsprong en spookte door mijn hoofd, ik moet dit winnen voor mijn vader, hij heeft hier ook al veel gewonnen, het zou prachtig zijn dat ik ook op de erelijst sta en ja hoor ik haalde de overwinning binnen in een mooie tijd van56'41" dit terug sneller dan vorig jaar en toch wel 2 minuten voorsprong op de tweede dame, dat had ik niet verwacht! Heel tevreden keerden we met z'n allen huiswaarts!

Zondag 29 mei was het de 20km van Brussel met een heel goed gevoel en vertrouwen ging ik richting Brussel, daar al van s'morgens vroeg aan het helpen in het Nike House tot een half uur voor de start. Om drie uur ging het startschot en weg waren we, ik zat goed op schema om tussen 1u26 en 1u27 te lopen, maar het noodlot sloeg toe. Ongeveer aan kilometer tien kreeg ik een suikerval en was alles zwart en liep ik van links naar rechts. Ik heb moeten noodgedwongen stoppen, maar zoals de meeste me kennen wou ik niet plooien. Na enige tijd zette ik mijn wedstrijd verder welliswaar heel traag en soms al wandelend want het was echt nog niet beter. Plots zag ik mijn zoetje naast mij, dat was ook niet goed. Ze hadden op zijn achillepees getrapt en het lag helemaal open en deed ontzettend pijn, samen zijn we naar de finish gestrompeld en kwamen we aan in 1u35, mijn ontgoocheling was heel groot!!

Woensdag 1juni was het de permekeloop in Jabbeke, ik zat wat met een bang gevoel wat zal deze wedstrijd nu geven, hopelijk komt alles goed! Ik had ook enorm grote blaren die behoorlijk pijn deden, we stonden aan de start met niet al te veel verwachtingen, er was mooi concurrentie ook! De wedstrijd verliep super goed en ik liep aan een gemiddelde van 15,5 , het vertrouwen is er terug wat!

Vrijdag 3 juni gingen we richting Zwevezele, het was twee dagen na Jabbeke en snikheet dus benieuwd was het ging geven, de wedstrijd ging wat moeizamer dan woensdag maar was heel tevreden ik eindigde als tweede dame na een sterke Charline! Mijn zoetje won de wedstrijd!

Vrijdag 10 juni was er terug wedstrijd van het OLC, het was een wedstrijd over een afstand van 7,4km. De start ging razend snel, maar de gehele wedstrijd ging razend snel, man man het was lang geleden dat het tempo zo hoog lag. Ik eindigde als 4de dame in een tijd van 28'10". Heel tevreden was ik hiermee! Ik liep 1'25" sneller dan vorig jaar op hetzelfde parcours. Mijn zoetje won de wedstrijd!

Zaterdag 11 juni gingen we naar Nederland voor een zware bergwedstrijd te lopen, aan de start stonden er enkele toppers, papa zei zus kalm je hebt niets te verliezen je liep vrijdag super goed en je bent in top conditie!Ik eindigde als tweede plaats op zo'n zwaar parcours heel tevreden was ik hiermee, weekend kon niet meer stuk! Mijn zoetje won de wedstrijd in een prachtige tijd!

15:26 Gepost door Lies | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |